Ελλάδα

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Απανθρακώθηκαν μάνα και γιος μετά από φωτιά σε σπίτι – Ο άλλος γιος πήδηξε από την ταράτσα, τι εξετάζουν οι αρχές

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροσβέστες φέρεται να αντίκρισαν τον 60χρονο κατάκοιτο γιο νεκρό με μία νάιλον σακούλα να καλύπτει όλο του το κεφάλι!

Ασύλληπτες διαστάσεις πήρε η φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (31.10.2025) στο Ηράκλειο σε διπλοκατοικία στην περιοχή του Μασταμπά. Τραγικό θάνατο στις φλόγες βρήκαν μία 90χρονη μητέρα και ο ένας της γιος, ηλικίας 60 ετών, ενώ ο άλλος, 55 χρόνων, πήδηξε από την ταράτσα για να σωθεί.

Η φωτιά είχε εκδηλωθεί σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της διπλοκατοικίας όπου διέμενε η οικογένεια, και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου με τέσσερα οχήματα.

Τα δύο άτομα που βρέθηκαν απανθρακωμένα είναι η 90χρονη γυναίκα και ο γιος της, 60 ετών, και οι δύο τους κατάκοιτοι, αλλά ο άνδρας φέρεται να είχε μία νάιλον σακούλα να καλύπτει όλο του το κεφάλι!

Φωτιά με δύο νεκρούς από φωτιά σε διπλοκατοικία στην περιοχή του Μασταμπά Ηρακλείου

Όπως ανέφερε το Creta24, επειδή η γυναίκα αλλά και ο 60χρονος γιος της είχαν σοβαρά προβλήματα υγείας εγκλωβίστηκαν και βρήκαν τραγικό θάνατο.

EUROKINISSI
EUROKINISSI / Φωτογραφία Στέφανος Ραπάνης

Ο δεύτερος γιος της γυναίκας που, επίσης, βρισκόταν στη διπλοκατοικία την ώρα της φωτιάς πήδηξε από την ταράτσα του κτιρίου για να γλιτώσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

EUROKINISSI
EUROKINISSI / Φωτογραφία Στέφανος Ραπάνης

 

Φωτά με δύο νεκρούς σε σπίτι στο Ηράκλειο Κρήτης

Όπως έγραψαν το Flashnews.gr και το Patris.gr, όταν οι πυροσβέστες μπήκαν μέσα στους χώρους του σπιτιού στην περιοχή του Μασταμπά εντόπισαν τις δύο απανθρακωμένες σορούς: της 90χρονης μητέρας και του 60χρονου γιου της.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τις συνθήκες της διπλής οικογενειακής τραγωδίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η κατάθεση του 55χρονου γιου, ο οποίος νοσηλεύεται τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) μετά τη βουτιά που έκανε από την ταράτσα της διπλοκατοικίας στο κενό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και καταιγίδες σε διάφορες περιοχές – Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά
Η θερμοκρασία θα φθάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 12 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 13 με 16, στα δυτικά τους15 με 17 και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 32
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχτεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου μετά τις καταστροφές από την ισχυρή καταιγίδα
Μεταξύ των σημείων που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι η ευρύτερη περιοχή των οδών Λιδωρικίου, Τεπελενίου, Βαλτετσίου και Δράμας
Σοβαρές ζημιές στον δήμο Αγίου Δημητρίου από τη νεροποντή της Παραμονής Χριστουγέννων