Ελλάδα

Ηρέμησαν τα πνεύματα στην παραλιακή – Άνοιξαν οι δρόμοι

Η λεωφόρος Ποσειδώνος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία, με τον δήμαρχο και τους πολίτες του Ελληνικού να προειδοποιούν ότι θα επανέλθουν για να σφραγίσουν τα νυχτερινά κέντρα Wynn και Las Vegas.

Νωρίς το απόγευμα ο δήμαρχος του Ελληνικού μαζί με δεκάδες πολίτες βρέθηκαν στην παραλιακή λεωφόρο με σκοπό να σφραγίσουν δύο νυχτερινά κέντρα, με την παρουσία της αστυνομίας. 

Τόσο οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών κέντρων όσο και οι υπάλληλοι αντέδρασαν έντονα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές που ουσιαστικά είχαν κλείσει και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου Ποσειδώνος, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό χάος και μποτιλιάρισμα περίπου 4 χιλιομέτρων. 

Δείτε το βίντεο από το σημείο των διαπραγματεύσεων

Αποδοκιμασίες και υβριστικά συνθήματα κυριάρχησαν, με αποτέλεσμα δημοτική αρχή και αστυνομία να σταματήσουν. Προσωρινά όμως. 

Η απειλή του δημάρχου Ελληνικού να κατεβάσει στην παραλιακή τα απορριμματοφόρα του Δήμου ώστε να κλείσει την Ποσειδώνος έγινε πράξη, αφού λίγο μετά τις 10 το πρώτο όχημα έκανε την εμφάνισή του! 

Περισσότερα από δυο χιλιόμετρα το μποτιλιάρισμα και απίστευτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς, αφού η Ποσειδώνος έμεινε κλειστή και στα δύο ρεύματα για περισσότερο από δύο ώρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταδίκη 35χρονου stalker μίας 26χρονης στη Θεσσαλονίκη - Είχε φτάσει στο σημείο να μετακομίσει από άλλη πόλη
Παρά τις επανειλημμένες απορρίψεις και τα «μπλοκαρίσματα» σε όλες τις διαδικτυακές εφαρμογές, ζητούσε επίμονα ανταπόκριση εκφράζοντας επιθυμία για σχέση -ακόμη και για γάμο
iStock
Το απειλητικό σημείωμα και το βίντεο ντοκουμέντο με τη σύλληψη του 89χρονου: «Είδα τον διάβολο, θα δείτε τι θα πάθετε»
Το σημείωμα που άφησε ο 89χρονος πριν ανοίξει πυρ σε Εφετείο και ΕΦΚΑ και τελικά συλληφθεί οπλισμένος στην Πάτρα - Ο ηλικιωμένος είχε λάβει άδεια οπλοφορίας το 2018
Ο 89χρονος που πυροβόλησε σε ΕΦΚΑ και Εφετείο
11
Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ και Εφετείο: Η επίθεση που σχεδίαζε ο 89χρονος για 1 χρόνο και η απόδραση στην Ιταλία – Έπαιρνε σύνταξη 2600 δολαρίων από τις ΗΠΑ
Στον 89χρονο, είχε γίνει εμμονή το γεγονός οτι δεν έβγαζε σύνταξη απο το ελληνικό κράτος, δεν μπορούσε να αποδεχθεί αυτή την κατάσταση και θεωρούσε συνυπεύθυνη και την ελληνική Δικαιοσύνη
Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 89χρονου στην Πάτρα 37