Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ηρώδειο: Μεγάλη συναυλία για τους πυρόπληκτους – Αφιερωμένη στον Μάνο Ελευθερίου

Ηρώδειο: Μεγάλη συναυλία για τους πυρόπληκτους – Αφιερωμένη στον Μάνο Ελευθερίου

Μια συναυλία – αφιέρωμα στον μεγάλο Μάνο Ελευθερίου θα γίνει την Τετάρτη στο Ηρώδειο, με τα έσοδα να διατίθενται για την αρωγή των πυρόπληκτων.

Στον Ειδικό Λογαριασμό που έχει ανοίξει η κυβέρνηση στην Τράπεζα της Ελλάδος, με σκοπό τη χρηματοδότηση κάθε είδους δράσης για την αρωγή των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Ανατολική και Δυτική Αττική, θα δοθούν τα έσοδα από τα εισιτήρια της συναυλίας που οργανώνει, με πρωτοβουλία του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, το Φεστιβάλ Αθηνών. Πρόκειται για τη συναυλία-αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο, αύριο Τετάρτη 29 Αυγούστου στις 21:00.

Μαγική βραδιά στο Ηρώδειο

Πλήθος καλλιτεχνών συμμετέχουν αφιλοκερδώς στη συναυλία, όπως οι Γιώργος Ανδρέου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Μανώλης Λιδάκης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μιχάλης Μυτακίδης, Γιώργος Νταλάρας, Χρήστος Νικολόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Ηρώ Σαΐα, Ασπασία Στρατηγού, Τάνια Τσανακλίδου, Μαρία Φαραντούρη, Λάκης Χαλκιάς και πολυμελής ορχήστρα.

Σημειώνεται ότι όσοι επιθυμούν να στηρίξουν το σκοπό της συναυλίας αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν, μπορούν να αγοράσουν δελτία οικονομικής ενίσχυσης των 10 και των 20 ευρώ από τα ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών ή από τη Viva.gr.

Τιμές εισιτηρίων: VIP 60 ευρώ, A’ Ζώνη 45 ευρώ, Β’ Ζώνη 35 ευρώ, Γ’ Ζώνη 25 ευρώ, ‘Ανω διάζωμα 20 ευρώ, Φοιτητικά και άνω των 65, 15 ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις