Ελλάδα

ΗΡΩΝ και WE4ALL γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γης με δενδροφύτευση στις Αχαρνές

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την Παρασκευή 19 Απριλίου, 150 μαθητές γυμνασίου σχολείων του Δήμου Αχαρνών υποδέχτηκαν την Παγκόσμια Ημέρα της Γης με δενδροφύτευση στo λόφο των Σαράντα Μαρτύρων, εξασφαλίζοντας ανάσα σε μία ακόμη γειτονιά της πρωτεύουσας. Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της εταιρείας ενέργειας ΗΡΩΝ, μέλος του Oμίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, σε συνεργασία με την we4all και την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Αχαρνών, σε κλίμα προσφοράς και οικολογικής συνείδησης.

Η δενδροφύτευση στις Αχαρνές συνιστά το πρώτο βήμα υλοποίησης της υπόσχεσης που είχε δώσει ο ΗΡΩΝ μέσα από την πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη δράση της με τίτλο «Μια φορά και έναν καιρό», για κάθε συμμετοχή στην οποία η εταιρεία ανέλαβε τη φύτευση ενός δένδρου. Αποτελεί μάλιστα το πρώτο βήμα μιας σειράς ανάλογων δράσεων που σχεδιάζει να υλοποιήσει η εταιρεία σε πολλά και διαφορετικά σημεία της χώρας σε συνεργασία με την we4all, με στόχο ο αριθμός των δένδρων που θα φυτευτούν σε όλη την Ελλάδα να ξεπεράσει τα 2.000!

iron

Επιδεικνύοντας ενεργό και υπεύθυνη δράση σε μία περίοδο πρωτοφανών περιβαλλοντικών προκλήσεων, ο ΗΡΩΝ συνεχίζει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη δημιουργία ενός πιο «πράσινου», βιώσιμου περιβάλλοντος για τις μελλοντικές γενιές. Η συγκεκριμένη δενδροφύτευση αντανακλά το πνεύμα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γης, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Απριλίου με σκοπό την ευαισθητοποίηση γύρω από περιβαλλοντικά θέματα και την ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης αλλά και της ενεργούς δραστηριοποίησης όλων, ειδικά μάλιστα της νέας γενιάς.

Το «παρών» στη δράση έδωσαν και εργαζόμενοι στον ΗΡΩΝΑ, ενώ ο Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της εταιρείας, Στάθης Ευθυμίου, σχολίασε: «Η επένδυση στην περιβαλλοντική προστασία σ’ ένα ευρύτερο πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης, είναι κομμάτι της κουλτούρας μας, του DNA μας. Στον ΗΡΩΝΑ, φιλοδοξούμε να είμαστε παρόντες και αρωγοί σε κάθε κοινωνική και περιβαλλοντική ανάγκη, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που αποδεικνύουν τη διαχρονική και ακλόνητη δέσμευσή του σε προσπάθειες μείωσης του ενεργειακού αποτυπώματος και της συμβολής στη διασφάλιση ενός βιώσιμου μέλλοντος για τις επόμενες γενιές.».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: «Καρφώθηκε» με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη
Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή
Περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας
Εξαφάνιση Σταυρούλας Λεβεντάκη: Στην 45χρονη ανήκουν οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο σπίτι – Η στιγμή που ο Σκοπιανός οδηγείται στον εισαγγελέα
Τα νέα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί τους κάνουν να θεωρούν βέβαιη την έκδοση εντάλματος σύλληψης του 43χρονου για την ανθρωποκτονία της 45χρονης
Εξαφάνιση της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Ξεσπά ο αδερφός της Σταυρούλας Λεβεντάκη: «Αυτά που είπε για μένα ο Σκοπιανός είναι γελοία, είναι ψεύτης και μαστουρωμένος»
«Οι ελπίδες έχουν λιγοστέψει, μάλλον δεν περιμένουμε το ευχάριστο τέλος, περιμένουμε απλά να λήξει έστω γρήγορα» λέει στο newsit.gr ο αδερφός της 45χρονης Σταυρούλας
Ο Σκοπιανός ενοικιαστής του σπιτιού της 45χρονης Σταυρούλας Λεβεντάκη