Συμβαίνει τώρα:
Ελλάδα

ΗΣΑΠ: Εκκενώθηκε συρμός στον σταθμό «Ομόνοια» λόγω καπνού – Προκλήθηκε από φρενάρισμα, λέει η ΣΤΑΣΥ

Οι επιβάτες επιβιβάστηκαν σε επόμενο συρμό

Ένα περιστατικό, από το οποίο ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη (11.06.25) στον ΗΣΑΠ όταν και έβγαινε καπνός από συρμό στον σταθμό «Ομόνοια». 

Ήταν 10:00 το πρωί όταν συρμός στη Γραμμή 1 του Μετρό Κηφισιά – Πειραιάς εκκενώθηκε στον σταθμό «Ομόνοια», λόγω τεχνικής βλάβης, που προκάλεσε την έκλυση καπνού, χωρίς εστία φωτιάς, σε ένα από τα βαγόνια, σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ. 

Σε ανακοίνωσή της για το περιστατικό σημείωσε πως πιθανότητα το πρόβλημα προκλήθηκε κατά το φρενάρισμα.

«Ο συρμός, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, αποσύρθηκε στο αμαξοστάσιο για τεχνικό έλεγχο» όπως ανέφερε η ΣΤΑΣΥ, σημειώνοντας πως επιβάτες παρέλαβε συρμός που ακολουθούσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο εντολέας μου δεν μετέφερε κανένα απειλητικό μήνυμα σε βάρος της», λέει ο δικηγόρος του εφέτη που συναντήθηκε με την Μαρία Καρυστιανού
«Σε μια ψευδή καταγγελία, την Μαρία Καρυστιανού θα την αντικρούσω θεσμικά. Ξυπνησε ο εφετης και ειπε να παω να απειλήσω την κ καρυστιανού;»
Η Μαρία Καρυστιανού 3
Συγκλονίζει ο φίλος του 38χρονου που πνίγηκε στη Χαλκιδική: «Να πίνετε μαζί καφέ και μέσα σε μια ώρα να βρίσκεσαι στο νεκροτομείο για ταυτοποίηση»
Οι συγγενείς και οι φίλοι του 38χρονου κάνουν λόγο για έναν δραστήριο άνθρωπο, καλό αναβάτη μηχανής και κολυμβητή χωρίς να μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι η αιτία θανάτου του είναι πνιγμός
Ο 38χρονος που πνίγηκε στη Χαλκιδική
2
«Δεν χτύπησα την γιαγιά» λέει η οικιακή βοηθός στην Κρήτη - «Της έλεγε ότι αν μιλήσει θα φάει κι άλλο ξύλο» υποστηρίζουν οι κόρες της 88χρονης
«Έστειλε φωτογραφία και βίντεο, που τα στείλαμε τώρα, στην δικηγόρο στην αδερφή μου λέγοντας ότι η μάνα σου θα καθίσει κάτω μέχρι τις 6 η ώρα, και της είπε: "Εκεί θα κάτσεις, μέχρι να έρθουν"», λέει η κόρη της 88χρονης
Πλάνα από την κακοποίηση ηλικιωμένης στην Κρήτη
4