Ελλάδα

Ίσμα Τουλάτου: Σε εγκεφαλική αιμορραγία οφείλεται ο θάνατος της δημοσιογράφου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Από εγκεφαλική αιμορραγία προκλήθηκε ο θάνατος της δημοσιογράφου Ίσμας Τουλάτου, πριν από μερικές μέρες, μόλις λίγα 24ωρα προτού φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η 52χρονη δημοσιογράφος, πολύπειρη συντάκτρια του πολιτιστικού ρεπορτάζ, κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της. Σύμφωνα με τον Alpha, η Ίσμα Τουλάτου πιθανόν να είχε ανεύρυσμα και να μην το γνώριζε.

Όταν κατέρρευσε, η Ίσμα Τουλάτου ήταν στο σπίτι της με την ηλικιωμένη μητέρα της. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, που την μετέφερε στο νοσοκομείο αλλά εκεί διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός της.

Οι γιατροί πήραν με καισαρική το παιδί που κυοφορούσε η Ίσμα Τουλάτου και το νεογέννητο δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το νεογέννητο κοριτσάκι νοσηλεύτηκε αρχικά στη ΜΕΘ νεογνών του «Αλεξάνδρα» και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Εντατική του «Έλενα Βενιζέλου».

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψαν φίλοι και συνάδελφοί της, η Ίσμα Τουλάτου ήθελε να γίνει μητέρα όσο τίποτα.

Η κηδεία της θα γίνει, αύριο Σάββατο 15 Ιουλίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Χωριάτικο»: Το email για μαστροπεία που «ξεσκέπασε» 500 επιχειρήσεις και εκατομμύρια ευρώ – Η «θεία Μαίρη» και οι αποκαλυπτικοί διάλογοι
Εικονικές εταιρείες, καταγγελίες για φοροδιαφυγή, παραλίες που άλλαζαν χέρια με εξωφρενικές προσφορές και καταγγελίες για απειλές
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi 9
Με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι μπαίνει την Κυριακή ο Νοέμβριος - «Πορτοκαλί» συναγερμός για πλημμύρες
Η Κυριακή θα είναι η πιο δύσκολη ημέρα για πολλές περιοχές, με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και αυξημένο κίνδυνο τοπικών πλημμυρών - Αναλυτική πρόγνωση έως και την Παρασκευή
Νυχτερινή καταιγίδα με κεραυνούς