Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ήθελαν και οι δυο τους «φρέσκο αίμα» – Η σχέση της Λορέλα με την αρχηγό του νέου κυκλώματος μαστροπείας

Ήθελαν και οι δυο τους «φρέσκο αίμα» –  Η σχέση της Λορέλα με την αρχηγό του νέου κυκλώματος μαστροπείας

«Η Λορέλα και η Μαρία είναι κολλητές. Ήθελαν συνέχεια “φρέσκο αίμα”» λέει στο newsit.gr η μητέρα ενός ανηλίκου κοριτσιού, που έπεσε θύμα και των δύο μαστροπών-γυναικών, οι οποίες φέρεται να εκμεταλλεύονταν κοπέλες κερδίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η μητέρα της ανήλικης είχε την ατυχία η κόρη της να πέσει στα δίχτυα τόσο της Λορέλα του Κολωνού όσο και της 25χρονης Μαρίας η οποία φέρεται να ηγείται του νέου κυκλώματος που ωθούσε στην πορνεία κορίτσια κάτω των 18 ετών. Μάλιστα, όπως μας λέει ο 25χρονος που είχε αναλάβει να μεταφέρει τις ανήλικες σε «ροζ» ραντεβού είναι ζευγάρι με την αρχηγό τα τελευταία χρόνια.

«Στα social media συνέχεια μαζί, έκαναν παρέα. Η Λορελα και η Μαρία είναι κολλητές. Η μία γνωρίζει την άλλη και εκείνες γνωρίζουν άλλα ανήλικα κορίτσια. Φώναζα από την αρχή να ανοίξουν τον φάκελο της 25χρονης. Η υπόθεση αυτή έχει τεράστια συνέχεια» λέει στο newsit.gr η μητέρα της ανήλικης.

Μαζί με την 25χρονη συνελήφθη επίσης ο συνομήλικος σύντροφός της, ο οποίος μετέφερε τις ανήλικες με δικό του όχημα στα ραντεβού έναντι αμοιβής, μια άλλη 21χρονη κοπέλα και ένα 54χρονο άντρα που μετέφερε τα ανήλικα κοριτσάκια με το ταξί που διέθετε.

Ο σύντροφος της 25χρονης

 

Ο οδηγός ταξί

«Το ξέρω από χθες ότι την έπιασαν μαζί με το αγόρι της, μια φίλη της και έναν ταξιτζή παππού. Όλοι είναι στην κλίκα και ακόμα δεν είναι όλοι αυτοί που βγήκαν στο φως. Υπάρχουν πολλά ακόμα άτομα» μας αναφέρει και προσθέτει ότι «έβγαζε λεφτά από τα ανήλικα κοριτσάκια, είτε με βίζιτες, είτε με κλέψιμο, τους έβαζαν να κάνουν διάφορα πράγματα. Είναι επικίνδυνη. Και μου είχε κάνει εντύπωση που δεν είχαν πιάσει πρώτα την Μαρία και συνέλαβαν αρχικά την Λορέλα».

«Το έπαιζε καλή»

Η μητέρα που μιλάει στο newsit.gr για τα όσα έζησε το κοριτσάκι της και άλλες ανήλικες στα χέρια των μαστροπών, έχει δώσει και εκείνη κατάθεση στην προηγούμενη υπόθεση για το κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό.

«Χαίρομαι με τις άλλες μαμάδες που ανοίξαμε αυτή την υπόθεση γιατί η Μαρία δεν πρόλαβε να “ψαρέψει” και άλλα ανήλικα κορίτσια. Ήθελε συνέχεια “φρέσκο αίμα”».

Όπως μας αναφέρει η μητέρα του ανήλικου θύματος, η 25χρονη που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές «δεν έχει μάνα, δεν έχει πατέρα, μεγάλωσε στο “Χαμόγελο του Παιδιού”. Έμπαινε στα σπίτια μας, μας το έπαιζε καλή, και μας έλεγε “θα προσέχω το κοριτσάκι σας”. Εμένα πάντως κάτι δεν μου ταίριαζε. Αν δεν είχα καταλάβει, θα πήγαινε χαμένο το κοριτσάκι μου. Εγώ τους το είχα πει (στους αστυνομικούς), θα έκανα φόνο, δεν θα την άφηνα έτσι. Έχει καταστρέψει επτά κορίτσια, επτά οικογένειες».

«Μεγάλο κύκλωμα»

Μάλιστα, η ίδια ανησυχεί προκειμένου να συνεχίσει τις έρευνες της η αστυνομία, καθώς όπως αναφέρει στο newsit.gr «είναι μεγάλο το κύκλωμα. Δεν είναι μόνο αυτά τα τέσσερα άτομα που συνέλαβαν και τώρα. Ποιος ξέρει αν υπάρχουν και άλλα θύματα που δεν τα γνωρίζουμε εμείς; Το θέμα είναι να μην σταματήσει εδώ. Τώρα μπορεί αυτοί να μπουν μέσα, αλλά έξω είναι ακόμα άλλοι. Έχω παράδειγμα κοριτσιού που από 70 κιλά, τώρα έχει γίνει πρεζάκι 20 κιλά. Πρέπει να τους βρουν, γιατί τα κορίτσια που μεγάλωσαν, μπαίνουν και αυτές στο “λούκι” και ψαρεύουν τις ακόμα πιο μικρές».

Ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι για την μητέρα της ανήλικης που έπεσε στα δίχτυα του κυκλώματος γιατί όπως μας περιγράφει προσπάθησε, για ακόμα μια φορά, να προσεγγίσει την κόρη της.

«Αν δεν την έπιαναν, θα έκανα φόνο. Θεωρούσα ότι ήταν όντως θέμα ημέρων. Αυτό είπα και στους αστυνομικούς. “Ή θα την πιάσετε, η θα γίνει φόνος”. Η 25χρονη είχε βάλει μια κοπέλα να προσεγγίσει παλι την κόρη μου. Δήθεν τυχαία την βρήκαν στον δρόμο και της μίλησαν. Δεν άντεχα άλλο. Τι δουλειά είχε ένα 25χρονο κορίτσι με ένα ανήλικο μικρό κορίτσι; Είναι μπλεγμένη παντού, σε ο,τι χειρότερο υπάρχει. Τα παιδιά μας πήγαιναν στα κλαμπ και τους κερνούσε, μαγκιά, τους έβαζε στα vip και τους έκανε να περνάνε ωραία. Αυτά τα κορίτσια τους έβλεπαν σαν φίλες τους. Είμαστε κοντά στις κόρες μας αλλά σίγουρα σε αυτή την ηλικία βλέπουν τις μητέρες περίπου σαν εχθρούς, ενώ πάνω απ’ όλα έχουν τις φίλες τους» καταλήγει μιλώντας στο newsit.gr η μητέρα της ανήλικης που έπεσε θύμα του κυκλώματος μαστροπείας στον Κολωνό και ζητάει την δικαίωση και την τιμωρία των υπευθύνων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις