Site icon NewsIT
13:16 Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ηθελαν να δώσουν συνέντευξη Τύπου στο πεζοδρόμιο και τους κατέβασαν στον δρόμο! – 59 απεργοί πείνας στο νοσοκομείο

'Ενα περίεργο σκηνικό στήθηκε στο Σύνταγμα. Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης για τους μετανάστες απεργούς πείνας έδωσε συνέντευξη Τύπου στο ρεύμα ανόδου της Β. Σοφίας.

ΩΡΑ 12.35 ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! ΦΩΤΟ NEWSIT

ΩΡΑ 12.35 ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! ΦΩΤΟ NEWSIT

Οπως δηλώνουν τα μέλη της εκείνο που είχαν προγραμματίσει ηταν να δώσουν την συνέντευξη Τύπου στο πεζοδρόμιο. ‘Ομως η αστυνομία έχει εντολή να μην τους αφήσει  και τους… κατέβασε στον δρόμο!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ

Παρόντες στην συνέντευξη Τύπου ο συγγραφέας Βασίλης Αλεξάκης και ο σκηνοθέτης Διαγόρας Χρονόπουλος. Οπως είπαν τα μέλη της Πρωτοβουλίας ήδη 59 απεργοί πείνας έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με συμπτώματα νεφρικής ανεπάρκειας και αφυδάτωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ωρα μηδέν για τους μετανάστες της Υπατίας – 36 απεργοί πείνας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version