Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κάγκελα παντού! Αδιάβατη η Αθήνα λόγω επίσκεψης του Προέδρου του Ισραήλ

κάγκελα Ισραήλ Αθήνα

Κάτι παραπάνω από εμφανή είναι τα μέτρα ασφαλείας λόγω της επίσκεψης στην Αθήνα του Προέδρου του Ισραήλ. Το μεγαλύτερο μέρος της πλατείας Συντάγματος έχει αποκλειστεί με κάγκελα ενώ παντού υπάρχουν αστυνομικοί.

Η επίσκεψη του Προέδρου του Ισραήλ Ρεουβέν Ριβλίν θα αλλάξει ως και το απόγευμα της Τετάρτης κάποιες από τις συνήθειες των Αθηναίων. Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια. Ένστολοι και μη αστυνομικοί βρίσκονται παντού ελέγχοντας τους χώρους πέριξ του ξενοδοχείου μεγάλη Βρετανία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην είσοδο του ξενοδοχείου έχει τοποθετηθεί ειδική τέντα για να “κόβει” το οπτικό πεδίο κατά την είσοδο ή την έξοδο του υψηλού προσκεκλημένου.

Ο δρόμος μπροστά στο ξενοδοχείο είναι αποκλεισμένος, απαγορεύεται η διέλευση των οχημάτων τα οποία αναγκαστικά πρέπει να κινηθούν προς την Πανεπιστημίου.

Ο σταθμός του μετρό Συντάγματος είχε αποκλειστεί σήμερα το πρωί από τις 09:00 ως τις 11:30 και τα τρένα διέρχονταν χωρίς στάση. Κατά περίπτωση και ανάλογα με τις μετακινήσεις του Προέδρου του Ισραήλ θα υπάρχουν και ολιγόλεπτες διακοπές στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις