Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κάηκε ζωντανός – Ένας νεκρός στη φωτιά στο Νέο Κόσμο

Κάηκε ζωντανός – Ένας νεκρός στη φωτιά στο Νέο Κόσμο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Η φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης, στο διαμέρισμα 2ου ορόφου, σε κτίριο στο Νέο Κόσμο και αμέσως στην Πυροσβεστική σήμανε συναγερμός. Μια ολόκληρη γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι…

Οι φλόγες επεκτάθηκαν γρήγορα ενώ υπήρχαν πληροφορίες για ανθρώπους που δεν πρόλαβαν να βγουν και εγκλωβίστηκαν μέσα στο κτίριο.

Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, οι πυροσβέστες βρήκαν έναν άνθρωπο απανθρακωμένο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, πρόκειται για έναν άνδρα ηλικιωμένο, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμα που ξέσπασε η φωτιά.

Έξω από την πόρτα του διαμερίσματος που ξέσπασε η φωτιά – ΦΩΤΟ NEWSIT.GR

Την ίδια ώρα, ο κόσμος παρακολουθούσε έντρομος στο δρόμο, τα όσα συνέβαιναν.

Ακούστε πώς περιγράφει τις τρομακτικές στιγμές που έζησε, μία ένοικος του κτιρίου, η οποία βγήκε έξω μαζί με το παιδί της, ενώ ήταν σε εξέλιξη η φωτιά. Η γυναίκα ήταν στο ακριβώς από κάτω διαμέρισμα…

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής είναι μεγάλη, από την πρώτη στιγμή, με 20 άνδρες και 6 οχήματα αλλά και ειδικό κλιμακοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr τελικά η Πυροσβεστική κατάφερε να εγκλωβίσει και άλλους ανθρώπους, εγκαίρως…

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τις 22.00 το βράδυ η φωτιά στην οδό Μανδροκλέους τέθηκε υπό μερικό έλεγχο. Ωστόσο ακόμη στο σημείο επικρατεί αναστάτωση.

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις