Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Καιρός – Αίγινα: Τα πλάνα από την τιτάνια προσπάθεια πλοίου να δέσει στο λιμάνι – Έσπασε τζάμι

Καιρός – Αίγινα: Τα πλάνα από την τιτάνια προσπάθεια πλοίου να δέσει στο λιμάνι – Έσπασε τζάμι

Μάχη με τα τεράστια κύματα που προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι εξαιτίας της ραγδαίας επιδείνωσης του καιρού έδωσε  για δυο σχεδόν ώρες το πλοίο της γραμμής στην Αίγινα, προκειμένου να δέσει στο λιμάνι.

Το πλοίο Αχαιός έφτασε στο λιμάνι της Αίγινας σήμερα (18.11.2023) το μεσημέρι. Η τεράστια θαλασσοταραχή που επικρατεί στην περιοχή, λόγω της αλλαγής του καιρού, που φόρεσε τα χειμωνιάτικά του και έφερε θυελλώδεις ανέμους στην περιοχή.

Έτσι το πλοίο της γραμμής βρέθηκε εν μέσω των μεγάλων κυμάτων και των ισχυρών ανέμων και έδινε πραγματικά τιτάνια μάχη με το ξέσπασμα του καιρού για να μπορέσει να δέσει στο λιμάνι.

Βίντεο αποτύπωσε τα συγκλονιστικά πλάνα από την προσπάθεια του πλοίου να προσεγγίσει τον προβλήτα και να δέσει εκεί, ενώ στις εικόνες φαίνεται ότι τα τεράστια κύματα είχαν καλύψει το λιμάνι.                           

Για πάνω από δυο ώρες, το πλοίο της γραμμής, προσπαθούσε αγωνιωδώς να δέσει στο λιμάνι της Αίγινας και ήταν εκτεθειμένο στην κακοκαιρία.

Το πλοίο δεν βγήκε αλώβητο από την μάχη με τα θεόρατα κύματα, καθώς έσπασε ένα από τα τζάμια στην αίθουσα των επιβατών, όπως φαίνεται σε άλλο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok

@heavyrockstudio Έσπασε τζάμι λόγω μεγάλου κυματισμού….!!! Πειραιάς Αίγινα #aeginaisland #aeginagreece #seastorm ♬ πρωτότυπος ήχος – Heavy Rock

 

Η Αίγινα, αλλά και όλα τα νησιά του Αργοσαρωνικού χτυπήθηκαν από την κακοκαιρία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις