Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Καιρός “Ηφαιστίων”: Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών στην ΠΑΘΕ και την Ιόνια Οδό

Καιρός “Ηφαιστίων”: Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών στην ΠΑΘΕ και την Ιόνια Οδό
Intime News (αρχείο)

Ο “Ηφαιστίων” προ των πυλών! Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων άνω του 1,5 τόνου από τις 06:00 το πρωί της Κυριακής (5.1.2020) έως και τη Δευτέρα (6.1.2020) τα μεσάνυχτα στην Ιόνια Οδό και την ΠΑΘΕ.

Τόσο η ΝΕΑ ΟΔΟΣ όσο και η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ, ενημερώνουν τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Απόφαση της Τροχαίας, από την Κυριακή 5 Ιανουαρίου και ώρα 06:00 το πρωί έως τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου και ώρα 24:00, τίθεται σε ισχύ πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων άνω του 1,5 τόνου για λόγους ασφαλείας και αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων, εξαιτίας των επικείμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Click4more: Καιρός meteo: Ο Ηφαιστίων φέρνει κύμα ψύχους

Η διακοπή αφορά το σύνολο του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ, καθώς και τον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού.

Η Νέα Οδός ενημερώνει:

“Παρακαλούμε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να συμμορφωθούν με τις εντολές της Τροχαίας. Τέλος, σημειώνουμε ότι η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.

Η διακοπή αφορά το σύνολο του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ, καθώς και το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Ε65 που βρίσκεται σε λειτουργία από Ξυνιάδα έως και Τρίκαλα”.

Και η Κεντρική Οδός ενημερώνει:

“Παρακαλούμε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να συμμορφωθούν με τις εντολές της Τροχαίας. Τέλος, σημειώνουμε ότι η Κεντρική Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις”.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις