Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Καιρός – Καλλιάνος: Πότε η κακοκαιρία Μήδεια θα εγκαταλείψει την Αττική

Καιρός – Καλλιάνος: Πότε η κακοκαιρία Μήδεια θα εγκαταλείψει την Αττική

Δύσκολο θα είναι το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη για την Αττική, ειδικά στα ανατολικά και τα ηπειρωτικά τμήματα, καθώς οι χιονοπτώσεις από την κακοκαιρία “Μήδεια” θα συνεχιστούν.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, τις επόμενες ώρες θα σταματήσουν για λίγο οι χιονοπτώσεις στις περισσότερες περιοχές της Αθήνας: στα βόρεια προάστια θα συνεχίσει να χιονίζει, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρξουν εξασθενημένα φαινόμενα. Από τις 10-11 το βράδυ, θα έχουμε πάλι νεφώσεις που θα έρθουν από την Εύβοια και το Αιγαίο. Αυτό θα οδηγήσει σε υποτροπή από τα μεσάνυχτα, με νέες έντονες χιονοπτώσεις στην Εύβοια και την Αττική.

Πότε θα τελειώσει η κακοκαιρία στην Αττική

Οι νέες αυτές χιονοπτώσεις θα επηρεάσουν κυρίως τα ανατολικά τμήματα της Αττικής. Στα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν γρήγορα.

Στα βόρεια προάστια, θα σταματήσει να χιονίζει από τα ξημερώματα της Τετάρτης, με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν να καταγράφονται. Στο υπόλοιπο Λεκανοπέδιο τα έντονα αυτά φαινόμενα θα τελειώσουν στις 9 με 10 το πρωί.

Δεν αποκλείεται νωρίς το πρωί της Τετάρτης να υπάρξουν χιονοπτώσεις και σε νότιες περιοχές. Γενικότερα, αύριο το πρωί θα είναι δύσκολα τα πράγματα για όσους θέλουν να πάνε στις δουλειές τους, καθώς θα υπάρχουν προβλήματα ολισθηρότητας στις περισσότερες περιοχές του νομού Αττικής.

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται τις επόμενες ώρες στην Εύβοια. Επίσης, αναμένεται να χιονίσει στις Κυκλάδες, ακόμα και στα πεδινά, και στην Κρήτη από τα 200 μέτρα και πάνω.

Ακούστε την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου στο “Live News”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις