Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα

Καιρός: Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Αττική την Παρασκευή 27/01

Καιρός: Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Αττική την Παρασκευή 27/01

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 27/01 τα σχολεία στην Αττική, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης.

Όπως τόνισε ο κ.Πατούλης οι μαθητές στην Αττική θα πάνε κανονικά στα σχολεία τους καθώς οι προβλέψεις των μετεωρολόγων λένε πως η κακοκαιρία θα υποχωρήσει σταδιακά τις επόμενες ώρες.

Έτσι η Περιφέρεια Αττικής κρίνει πως δεν υπάρχει σοβαρός λόγος αναστολής λειτουργίας των σχολείων. Να θυμίσουμε πως νωρίτερα την Πέμπτη είχε δοθεί εντολή να ανασταλεί η λειτουργία των εσπερινών, αλλά και των σχολείων που γίνονται απογευματινά μαθήματα, λόγω της κακοκαιρίας που χτύπησε το Λεκανοπέδιο.

Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής: «Με δεδομένο τις τελευταίες Μετεωρολογικές προβλέψεις σύμφωνα με τις οποίες αύριο Παρασκευή 27 Ιανουαρίου τα καιρικά φαινόμενα στην Αττική θα εξασθενίσουν ανακοινώνεται ότι αύριο θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική.

Σε κάθε περίπτωση ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής παραμένει σε ετοιμότητα και πλήρη επαγρύπνηση για την ασφάλεια των πολιτών. Αντίστοιχο αίτημα για ετοιμότητα έχει διατυπωθεί και προς τις Πολιτικές Προστασίες των Δήμων της Αττικής».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις