Ελλάδα

Καιρός: Νέα επιδείνωση με καταιγίδες από την Τρίτη – Τσουχτερό κρύο τη Δευτέρα

Ο καιρός βελτιώνεται όσο προχωρούμε προς τη Δευτέρα (27.11.23), με την κακοκαιρία Bettina αποχωρεί σταδιακά.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, η κακοκαιρία θα έχει υποχωρήσει ως τη Δευτέρα.

Ωστόσο, την Τρίτη έρχεται ένα επιδείνωση του καιρού, με βροχές και καταιγίδες, ενώ το κρύο θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα. 

«Το κρύο θα παραμείνει έως και τη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη η θερμοκρασία θα ανέβει πάλι, αλλά έρχεται νέα επιδείνωση του καιρού με νοτιάδες αυτή τη φορά και βροχές και καταιγίδες», σύμφωνα με τη μετεωρολόγο Χριστίνα Ρήγου. 

«Σε αποδρομή η κακοκαιρία. Παραμένει το κρύο. Νέα επιδείνωση Τρίτη-Τετάρτη», αναφέρει ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Ο καιρός την Τρίτη σύμφωνα με την ΕΜΥ: 

Αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη και βαθμιαία μέχρι το μεσημέρι και στην υπόλοιπη χώρα, νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα να είναι κατά τόπους ισχυρά. Λίγα χιόνια θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Το βράδυ στα δυτικά οι άνεμοι θα στραφούν σε δυτικούς με μικρή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από -01 έως 15 βαθμούς, στα κεντρικά και τα νότια από 03 έως 17 βαθμούς Κελσίου και στη νησιωτική χώρα από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές ώρες τοπικά στα βόρεια θα σημειωθεί παγετός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ για να τους κλέψει στα Γλυκά Νερά
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κατάλαβε την απάτη, αφού είχε πέσει ξανά θύμα εξαπάτησης, με αποτέλεσμα να κάνει ότι τον πιστεύει αλλά στην πραγματικότητα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία
Γλυκά Νερά
10
Νεαρός έβαλε το πίτμπουλ του να επιτεθεί σε 30χρονο για να τον ληστέψει στην Ομόνοια - «Με έριξε κάτω και το σκυλί με δάγκωνε»
Ο δράστης όταν εντόπισε τον 30χρονο ξεκίνησε να τον γρονθκοπεί, ενώ την ώρα που το θύμα ζήτησε βοήθεια εκείνος έδωσε εντολή στο σκυλί να επιτεθεί
Σκύλος
15