Ελλάδα

Καισαριανή: Τέσσερις συλλήψεις σε συναυλία που διοργάνωναν αντιεξουσιαστές

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε σήμερα η ΕΛΑΣ για διοργάνωση συναυλίας, χθες, σε χώρο του Σκοπευτηρίου Καισαριανής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της παράβασης των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού και της διατάραξης κοινής ησυχίας, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Με ανάρτησή τους σε site του αντεξουσιαστικού χώρου, αναρχικοί καλούν σε συγκέντρωση έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αρνείται ο ιερέας στη Θεσσαλονίκη τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων - «Τους έπιασα να κλέβουν το παγκάρι και με εκδικήθηκαν»
«Δεν φταίω σε τίποτα, δεν έχω κάνει κάτι. Καλύτερα να πάω στα νεκροταφεία, να ανοίξω τον λάκκο μου και να μπω μέσα», υποστηρίζει ο ιερέας
Αστυνομία
Βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και δυνατοί άνεμοι - Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Η κακοκαιρία επιμένει στις περιοχές που τις τελευταίες μέρες έχουν δεχτεί μεγάλα ύψη βροχής, ενώ οι πιο δύσκολες μέρες αναμένεται να είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή
βροχή