Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Καισαριανή: Το εκπληκτικό άλμα που κάνει αετός ελεύθερος και δυνατός – Καθηλώνει το πανέμορφο βίντεο

Καισαριανή: Το εκπληκτικό άλμα που κάνει αετός ελεύθερος και δυνατός – Καθηλώνει το πανέμορφο βίντεο

Ο αετός ανοίγει τα φτερά του, ελεύθερος και δυνατός. Είναι η στιγμή που προκαλεί συγκίνηση, με το βίντεο από την Καισαριανή να καθηλώνει…

Ο αετός έμεινε αναγκαστικά μακριά από το φυσικό του περιβάλλον για δύο ολόκληρα χρόνια. Ήταν τραυματισμένος και αμέσως μετά ο κορονοϊός πάγωσε τα πάντα. Το πλήρωμα του χρόνου όμως έφτασε. Ο αετός απελευθερώθηκε στο δάσος στην Καισαριανή, με τις εικόνες να κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media. Ο αετός επέστρεψε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εκεί που ανήκει. Στους ουρανούς, ελεύθερος και δυνατός…

Μετά από δυο χρόνια καραντίνας ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής έκανε ανοιχτή γιορτή απελευθέρωσης άγριων πουλιών. Ο αετός κοντοστέκεται, κοιτάζει μπροστά, ανοίγει τα φτερά του, τα ζυγιάζει και πετάει προς την ελευθερία.

Το συγκινητικό βίντεο από την απελευθέρωση ενός φιδαετού στο δάσος της Καισαριανής κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής (ΑΝΙΜΑ) μετά από δυο χρόνια καραντίνας λόγω κορονοϊού έκανε ανοιχτή γιορτή απελευθέρωσης άγριων πουλιών, προσφέροντας σε όσους βρέθηκαν στο δάσος της Καισαριανής μια μοναδική εμπειρία.

Ο σημαντικός σύλλογος που προσφέρει βοήθεια σε τραυματισμένα άγρια είδη της πανίδας. Το 2021  σημειώθηκε αριθμός ρεκόρ καθώς έγιναν 8.153 εισαγωγές από 201 διαφορετικά είδη άγριων ζώων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις