Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Στην Καρδίτσα ανέβηκαν στις σκεπές για να σωθούν – Δραματικές ώρες στον Κοσκινά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από τις προσπάθειες των ανθρώπων στην Καρδίτσα να αποφύγουν τα ορμητικά νερά που έφερε στα χωριά η κακοκαιρία Daniel, με τους κατοίκους να σκαρφαλώνουν στις σκεπές των σπιτιών τους για να σωθούν.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, φαίνονται κάτοικοι του Κοσκινά Καρδίτσας να έχουν ανέβει στη σκεπή ενός σπιτιού ενώ γύρω τους έχουν πλημμυρίσει τα πάντα από την κακοκαιρία Daniel.

Άνθρωποι στην ταράτσα, παιδιά καλυμμένα με πετσέτες και γύρω τους ένα χωριό… πνιγμένο από τα ορμητικά νερά της φονικής κακοκαιρίας με τους 6 νεκρούς και τον άγνωστο αριθμό αγνοουμένων.

Οι άνθρωποι στο παρακάτω βίντεο είναι μόνο λίγοι από αυτούς που εγκλωβίστηκαν στα χωριά τους λόγω της κακοκαιρίας Daniel. Για τους απεγκλωβισμούς επιχειρούν όλες οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας, με την Πυροσβεστική να αναφέρει πως έχουν γίνει μέχρι στιγμής 1.881 απεγκλωβισμοί και απομακρύνσεις κατοίκων.

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η 29χρονη που μαχαίρωσε τον σύντροφό της
«Η 29χρονη είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας, αντέδρασε έτσι, στην προσπάθεια της να επιβιώσει, στο παρελθόν, υπήρξε συμβάν που προσπάθησε να την πνίξει» δήλωσε η δικηγόρος της 29χρονης
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi
Δύο πολυτελή εστιατόρια της παραλιακής και μία «ιερή» ΜΚΟ στο κύκλωμα με τις ρευματοκλοπές των 9 εκατ. ευρώ
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 103 περιπτώσεις ρευματοκλοπών, με τη συνολική οικονομική ζημία να ανέρχεται σε 9.163.354 ευρώ, ενώ το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισε η οργάνωση εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις 371.000 ευρώ
Μετρητής ρεύματος 38