Ελλάδα

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Άνοιξαν οι δρόμοι που ήταν κλειστοί στην Αττική

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αποκαταστάθηκε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων που είχε διακοπεί σε διάφορα τμήματα του οδικού δικτύου της Αττικής, λόγω χιονόπτωσης από την κακοκαιρία «Ελπίς»

Ειδικότερα, κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος του νοσοκομείου «414 ΣΝΕΝ» έως τη θέση «Άγιος Πέτρος» και στη Δερβενοχωρίων, από το ύψος της καντίνας στο ρεύμα προς Βοιωτία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το σκεπτικό της προφυλάκισης των γιατρών του Κολωνακίου για την υπόθεση Μαζωνάκη - «Παρέλειψαν να καλέσουν το ΕΚΑΒ αναιτιολόγητα, δεν ήταν σε θέση να παράσχουν κατάλληλη ιατρική βοήθεια»
«Διενεργούσαν παράνομες ιατρικές πράξεις», «παρέλειψαν να καλέσουν εγκαίρως το ΕΚΑΒ αναιτιολόγητα», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο σκεπτικό της απόφασης
Οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη