Ελλάδα

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας στην Αττική

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η επέλαση της κακοκαιρίας «Φίλιππος» θέτει σε ετοιμότητα τον μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, καθώς οι προγνώσεις για τον καιρό κάνουν λόγο για επιδείνωση της κακοκαιρίας κατά τις βραδινές ώρες, με έμφαση στα βόρεια και ανατολικά προάστιά της.

Παράλληλα η Περιφέρεια συστήνει στους οδηγούς που κινούνται στους οδικούς άξονες στα ΒΑ της Αττικής, κατά τις ώρες έντασης της κακοκαιρίας να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Επισημαίνεται πως η Περιφέρεια διαθέτει 105 ειδικά μηχανήματα έργου, τοποθετημένα σε καίρια σημεία για να επέμβουν όπου απαιτηθεί, ενώ έχει διανεμηθεί αλάτι σε 10 δήμους, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Παράλληλα ο περιφερειάρχης έχει καλέσει τους δημάρχους να έχουν όλες τις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας σε αυξημένη ετοιμότητα με στόχο την άμεση επίλυση όποιων προβλημάτων, σημειώνοντας επίσης ότι «όλος ο μηχανισμός μας είναι σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουμε άμεσα και αποτελεσματικά όποια προβλήματα προκύψουν αλλά και να συνδράμουμε σε όποιον δήμο έχει ανάγκη».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Ο Ιταλός επιμένει ότι είναι αθώος – Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος «βλέπουν» οι αρχές
Τα νέα ευρήματα, αντί να δίνουν οριστικές απαντήσεις, φαίνεται να «γεννούν» ακόμη περισσότερα ερωτήματα, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν κάθε πτυχή της υπόθεσης
Δολοφονία στο Αίγιο
Βασικός ύποπτος της εξαφάνισης της Σταυρούλας Λεβεντάκη, ο ενοικιαστής που αγνοείται - Οι οικογενειακές τριβές και οι σχέσεις με τον αδερφό της
Μετά την τελευταία κατάθεσή του ο ενοικιαστής της 45χρονης μπήκε στο αυτοκίνητό του, το πάρκαρε στην περιοχή της Αγιάς και άφησε το κινητό του τηλέφωνο ανοιχτό., όμως τα ίχνη του έχουν χαθεί από την Πέμπτη
Η 45χρονη που εξαφανίστηκε