Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Κακοκαιρία Μήδεια: Πάνω από 200 δέντρα έχουν πέσει στον Διόνυσο! Χιονίζει ασταμάτητα

Κακοκαιρία Μήδεια: Πάνω από 200 δέντρα έχουν πέσει στον Διόνυσο! Χιονίζει ασταμάτητα

Στο μάτι της κακοκαιρίας έχουν μπει τα βόρεια προάστια της Αττικής. Σε πολλές περιοχές δεν έχει σταματήσει να χιονίζει από το πρωί και μάλιστα στη Νέα Κηφισιά παρατηρήθηκε να χιονίζει και να ρίχνει ταυτόχρονα και χαλάζι! Χωρίς ρεύμα από τα ξημερώματα πολλές περιοχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr πάνω από 200 δέντρα έχουν πέσει στο Δήμο Διονύσου. Κάποια από αυτά πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ. Συνεργεία του ΔΕΔΗΕΕ προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις βλάβες κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες.

Οι πτώσεις των δέντρων δυσκολεύουν το έργο τους και δημιουργούν επιπλέον προβλήματα στην αποκατάσταση του ρεύματος που από νωρίς τα ξημερώματα έχει κοπεί σε Άγιο Στέφανο, Δροσιά, Σταμάτα, Ροδόπολη και Άνοιξη.

Σε κάποιες περιοχές του Δήμου Διονύσου έρχεται το ρεύμα όπως και σε περιοχές της Δροσιάς και της Άνοιξης. 

Η χιονόπτωση είναι τόσο έντονη που με το που ανοίγουν κεντρικοί δρόμοι κλείνουν μετά από λίγο παρά την συνεχόμενη παρουσία των συνεργείων των δήμων και της περιφέρειας.

Click4More Κακοκαιρία Μήδεια: Η Αττική δεν τελείωσε! Λαγουβάρδος και Αρνιακός εξηγούν που και πότε χτυπάει το δεύτερο κύμα

Η κατάσταση αναμένεται να γίνει ακόμα πιο δύσκολη τις επόμενες ώρες αφού σύμφωνα με τους μετεωρολόγους μετά από ένα σύντομο διάλειμμα η κακοκαιρία Μήδεια θα επανέλθει δριμύτερη στην Αττική. 

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις