Ελλάδα

Καλλιθέα: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά με «βιτρίνα» ντελίβερι φαγητού

Για διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, 30 και 38 ετών, στην Καλλιθέα οι οποίοι με πρόσχημα ότι έκαναν παραδόσεις φαγητού μοίραζαν κοκαΐνη και κάνναβη με μηχανάκι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά από έρευνα σε βοηθητικό χώρο του σπιτιού τού 38χρονου βρέθηκε κοκαΐνη, η οποία ήταν διαμοιρασμένη σε 10 συσκευασίες, με σκοπό την άμεση πώλησή της, καθώς και 2 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη. Παράλληλα, και ο 30χρονος είχε στο σπίτι του 3 συσκευασίες με κοκαΐνη.

Σημειώνεται, ότι χαρακτηριστικό στοιχείο της δράσης τού 38χρονου, κατά τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών, ήταν η χρήση μοτοσικλέτας στην οποία τοποθετούσε κουτί μεταφοράς προϊόντων εταιρείας διανομής φαγητού, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των διωκτικών Αρχών και την αποφυγή ελέγχου και σύλληψης. Μάλιστα, ο 38χρονος έχει συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Συνολικά από τις αστυνομικές έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 1.936,5 γραμμάρια κοκαΐνης, 1.880 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 44.334,4 ευρώ, 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές, Ι.Χ αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, 2 κινητά τηλέφωνα και κουτί εταιρείας διανομής φαγητού.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταδικάζει «απερίφραστα» το περιστατικό βίας στη Νομική Σχολή με την εισβολή κουκουλοφόρων
«Φαινόμενα βίας είναι απολύτως καταδικαστέα, τόσο από το δικηγορικό σώμα, όσο και από κάθε πολίτη στο πλαίσιο μίας ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας»
Ο φοιτητής που τραυματίστηκε στην επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική
Νέα δεδομένα για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου - Ισχαιμικό επεισόδιο «δείχνουν» οι ιστολογικές εξετάσεις του 39χρονου
Οι ιστολογικές εξετάσεις εστιάζονται στο συμπέρασμα ισχαιμικού επεισοδίου, δηλαδή να πέθανε ο 39χρονος από κάποιο πρόβλημα στην καρδιά, λόγω εξάντλησης και υποθερμίας
Ο Βασίλης Καλογήρου και το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 1
Η Ειρήνη Μουρτζούκου ξανά μαζί με τη μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη – Που εστιάζονται οι έρευνες για τον θάνατο του Παναγιωτάκη
Η Ειρήνη Μουρτζούκου είναι ξανά μαζί με την μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη, παρά το γεγονός πως μέχρι και πριν λίγο καιρό την κατηγορούσε...
Ειρήνη Μουρτζούκου