Ελλάδα

Καλλιθέα: Νέο βίντεο με τη στιγμή που η 75χρονη πηδάει από το μπαλκόνι για να ξεφύγει από τις φλόγες – Κραυγές αγωνίας και χειροκροτήματα

Στο νέο βίντεο καταγράφονται οι στιγμές αγωνίας, με τους πολίτες να έχουν σχηματίσει «στρώμα» με τα χέρια τους και την 75χρονη να πηδάει από το μπαλκόνι της για να σωθεί
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη διάσωση της 75χρονης, η οποία πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της στην Καλλιθέα για να γλιτώσει από τη φωτιά.

Η 75χρονη είχε εγκλωβιστεί στο μπαλκόνι του σπιτιού της, που για άγνωστη αιτία είχε πιάσει φωτιά, στην οδό Αγίων Πάντων και Αριστείδου στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής. Ένας ντελιβεράς που βρισκόταν στην περιοχή και οι γείτονες που είχαν συγκεντρωθεί στον δρόμο φώναζαν στην ηλικιωμένη να πηδήξει από το μπαλκόνι για να σωθεί από τις φλόγες. Κάτι που τελικά έκανε, αφού πρώτα πήρε μαζί της την ελληνική σημαία που είχε στο μπαλκόνι της.

«Είμαι καλύτερα τώρα και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλο τον κόσμο που μας βοήθησε», λέει η 75χρονη στο newsit.gr.

Στο νέο βίντεο καταγράφονται οι στιγμές αγωνίας, με τους πολίτες να έχουν σχηματίσει «στρώμα» με τα χέρια τους και την 75χρονη να πηδάει από το μπαλκόνι της για να σωθεί.

Μετά το άλμα οι πολίτες ξεσπούν σε χειροκροτήματα ενώ απομακρύνονται γρήγορα από το σημείο λόγω των εκρήξεων από τη φωτιά και των αντικειμένων που έπεφταν από το φλεγόμενο διαμέρισμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δολοφονία 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο: Αθώοι οι 3 20χρονοι για υπόθαλψη- Για συνέργεια θα ερευνηθεί ο 20χρονος που ήταν παρών στο περιστατικό 
Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, υπήρξε ένταση με την οικογένειά του θύματος να στρέφεται λεκτικά σε βάρος των δύο νεαρών κοριτσιών που κάθονταν στο εδώλιο
Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο