Site icon NewsIT
10:31 Τρίτη 30 Ιουνίου 2026

Καλλιθέα: Παραδόθηκε ένας 17χρονος που συμμετείχε στη φονική συμπλοκή με θύμα τον 15χρονο

Ο 17χρονος, όπως όλα δείχνουν, ήταν στην παρέα του φερόμενου ως δολοφόνου, στο σημείο της συμπλοκής στην Καλλιθέα

Αιματηρή συμπλοκή στην Καλλιθέα

Eurokinissi

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα

Στη ΓΑΔΑ, μαζί με τον δικηγόρο του, μετέβη πριν από λίγο ένας ακόμη ανήλικος που συμμετείχε στη φονική συμπλοκή στην Καλλιθέα, με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 15χρονου παιδιού.

Ο 17χρονος, όπως όλα δείχνουν, ήταν στην παρέα του φερόμενου ως δολοφόνου, στο σημείο της συμπλοκής στην Καλλιθέα βρέθηκε ένα από τα παπούτσια του και αποφάσισε να παραδοθεί, πριν οι αρχές ταυτοποιήσουν την παρουσία του στην ομάδα του δολοφόνου.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Ευάγγελο Τρουμπετάρη: «Ο εντολέας μου προσήλθε αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (Γ.Α.Δ.Α.), ενώπιον του Τμήματος Αντιμετώπισης Οπαδικής Βίας, προκειμένου να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση των αρμόδιων αρχών και να δηλώσει ότι είναι πρόθυμος να συνεργαστεί πλήρως μαζί τους, οποτεδήποτε του ζητηθεί.

Τονίζεται ότι ο εντολέας μου δεν είχε καμία απολύτως εμπλοκή στο υπό διερεύνηση περιστατικό και, πολύ περισσότερο, στον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού. 

Ο δικηγόρος του 17χρονου Ευάγγελος Τρουμπετάρης

Η δε αυτοβούλως προσέλευσή του στις αρμόδιες αρχές αποδεικνύει την πρόθεσή του να συνδράμει στη διερεύνηση της υπόθεσης και όχι να αποφύγει τον έλεγχο των αρχών».

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version