Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Καλλιθέα: Στη ΜΕΘ ο 62χρονος που βρέθηκε μαχαιρωμένος – Η κατάθεση της συντρόφου του δεν συμβαδίζει με τα ευρήματα

Καλλιθέα: Στη ΜΕΘ ο 62χρονος που βρέθηκε μαχαιρωμένος – Η κατάθεση της συντρόφου του δεν συμβαδίζει με τα ευρήματα

Την σύντροφό του 62χρονου που βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα συνέλαβε η αστυνομία ως υπεύθυνη για τον σοβαρό τραυματισμό του. 

Ο άνδρας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή με την γυναίκα να κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Οι αστυνομικοί μάλιστα βρήκαν μέσα στο σπίτι κρυμμένο το μαχαίρι με το οποίο έγινε η επίθεση.

Όπως σας είχε ενημερώσει το newsit.gr ο 62χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος τα ξημερώματα στο νοσοκομείο και από τότε εξελίσσεται ένα θρίλερ για το πως έγινε το αιματηρό περιστατικό.

Η γυναίκα είχε πει στους αστυνομικούς ότι ο άνδρας της μπήκε στο σπίτι μαχαιρωμένος, αλλά φαίνεται ότι η κατάθεσή της δεν ταίριαζε με τα ευρήματά τους.

Αστυνομικές πηγές σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι ενώ είπε πως «όλα έγιναν εκτός διαμερίσματος με άγνωστο δράστη και ότι το θύμα μπήκε στο σπίτι του αιμόφυρτο δεν εντοπίσαμε ίχνη αίματος εξωτερικά της πόρτας εισόδου. Η απουσία τέτοιων ευρημάτων μας κάνει να θεωρούμε ότι το περιστατικό εκτυλίχθηκε μέσα στο διαμέρισμα. Σύμφωνα με την αρχική κατάθεσή της εκείνη την ώρα ήταν μόνη της στο διαμέρισμα. Πρέπει να μας πει τι συνέβη».

Οι πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού με τους γείτονες να αναφέρουν ότι υπήρχαν συχνοί καβγάδες που έφταναν ως και τον ξυλοδαρμό.

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις