Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Καλλιθέα: Συγκλονίζει ο πατέρας της 12χρονης που σκοτώθηκε στο φρικτό τροχαίο στην Καλλιθέα

Καλλιθέα: Συγκλονίζει ο πατέρας της 12χρονης που σκοτώθηκε στο φρικτό τροχαίο στην Καλλιθέα

«Άκουσα τα κλάματα και τα ουρλιαχτά ενός κοριτσιού και βγήκα έξω» δήλωσε σήμερα (09.05.2023) στο newsit.gr, κάτοικος της περιοχής που είδε το 12χρονο κοριτσάκι να βρίσκεται τραυματισμένο στην μέση του δρόμου δευτερόλεπτα μετά από το τροχαίο στην Καλλιθέα.

Αργότερα σήμερα, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον 32χρονο οδηγό που σκότωσε τη 12χρονη στο τροχαίο στην Καλλιθέα

Μαζί με την αδικοχαμένη 12χρονη στην μοιραία επιστροφή προς το σπίτι της στη Καλλιθέα, φαίνεται ότι ήταν άλλο ένα μικρό κοριτσάκι.

«Δεν ακούστηκε φρενάρισμα. Βγήκα έξω από τα κλάματα και τα ουρλιαχτά ενός κοριτσιού που ήταν μαζί με τη 12χρονη και το κοριτσάκι ήταν σοκαρισμένο. Κάποιοι φώναζαν ότι το παιδί πέθανε, αλλά το κοριτσάκι ήταν ζωντανό. Προσπαθούσε να κουνηθεί, αλλά δεν μπορούσε».

 

Όπως ανέφερε, «από ό,τι καταλάβαμε, η 12χρονη δεν πέρασε από τη διάβαση, αλλά λίγα μέτρα πιο κάτω ανέβηκε πάνω στο διάζωμα και προσπάθησε να περάσει απέναντι τον δρόμο. Τότε προφανώς ερχόταν το αμάξι, στην κάθοδο της Θησέως, και την παρέσυρε».

Ο κάτοικος εξηγεί σοκαρισμένος στο newsit.gr ότι είδε τον οδηγό μετά το τραγικό συμβάν να σταματά στην αριστερή λωρίδα του δρόμου,

«Είδα τον άνθρωπο να βγαίνει από το Smart και έπειτα να το μεταφέρει, από την αριστερή λωρίδα που είχε σταματήσει, μπροστά στην γκαραζόπορτα του οίκου τυφλών».

«Δεν μπορείτε να με βοηθήσετε καθόλου»

Δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια του μικρού κοριτσιού, μετά την ανείπωτη τραγωδία που χτύπησε με τον πιο άσχημο τρόπο το σπιτικό τους.

«Μη μου τρυπάτε κι άλλο την καρδιά, δεν μπορείτε να με βοηθήσετε καθόλου», λέει στο newsit.gr, με τρεμάμενη φωνή, ο τραγικός πατέρας, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά την είδηση του άδικου χαμού του 12χρονου αγγελουδιού τους.

Ένα λουλούδι πια βρίσκεται στο σημείο για να θυμίζει την μικρή 12χρονη που έχασε τόσο άδικα την ζωή του.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις