Ελλάδα

Καμία σωτηρία! Ο ένας πάνω στον άλλο έξω από τις τράπεζες (Βίντεο)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με τις συντάξεις να πληρώνονται αυτές τις μέρες, έξω από τις τράπεζες σχηματίστηκαν ξανά οι καθιερωμένες ουρές. Μόνο που τώρα δεν είναι όπως άλλες φορές. Τώρα υπάρχει θέμα υγείας.

Όλα έγιναν σε τράπεζα στον Πειραιά, όπου πριν από τις 08:00 βρέθηκε η κάμερα του ΣΚΑΙ. Στην πλειοψηφία τους ηλικιωμένοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις συναλλαγές τους ηλεκτρονικά, μαζεύτηκαν έξω από το υποκατάστημα για να πληρωθούν ή να πληρώσουν λογαριασμούς.

Click4more Θεσσαλονίκη: Κλείνει το μεσημέρι για 14 μέρες η παραλία! “Μονόδρομος η απόφαση”

Ως εδώ, όλα καλά. Το θέμα είναι ότι αν και οι συγκεντρωμένοι φορούσαν μάσκες και γάντια, στην ουρά στέκονταν ο ένας πάνω στον άλλο, χωρίς να κρατούν τις αποστάσεις ασφαλείας που ορίζουν οι οδηγίες κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Ήταν ο ένας πάνω στον άλλο, συνωστισμένοι και κάποιοι, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ, ήθελαν ακόμη και να μπουν δυο δυο στο κουβούκλιο για την είσοδο στην τράπεζα!

Δεν έλειψαν επίσης και οι στιγμές έντασης…

Πέρασαν 20 λεπτά με αυτή την εικόνα και ενώ οι υπάλληλοι της τράπεζας προσπαθούσαν να πείσουν τους ηλικιωμένους να τηρήσουν τις αποστάσεις ασφαλείας, έως ότου να εμφανιστεί ομάδα ΔΙΑΣ για να κάνει συστάσεις τους παρόντες, ενώ έγινε και έλεγχος στα δικαιολογητικά που έπρεπε να είχαν μαζί τους στο πλαίσιο της απαγόρευσης κυκλοφορίας. 

Στην τράπεζα λειτουργούν δυο ταμεία, στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Αντίθετη η εικόνα σε τράπεζα στην Καλλιθέα, όπου είχε σχηματιστεί μεν ουρά αλλά ο (περισσότερος) κόσμος που περίμενε για να εξυπηρετηθεί είχε απόσταση από τους άλλους!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέο βίντεο ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου - Η στιγμή που ο 28χρονος φεύγει από το γραφείο του ποινικολόγου
Το newsit.gr φέρνει στο φως νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 28χρονος φεύγει από το γραφείο του Σταύρου Γεωργίου επί της οδού Γ' Σεπτεμβρίου, αφού δολοφόνησε τον 73χρονο
Ο 28χρονος καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του Σταύρου Γεωργίου
Παλαιό Φάληρο: Άγνωστος επιτέθηκε σε γυναίκα στην είσοδο του σπιτιού της – Προσπάθησε να της αρπάξει την τσάντα
Από τις κραυγές, κάποιοι ένοικοι της πολυκατοικίας έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει, και ένας από αυτούς προσπάθησε να τον καταδιώξει, δίχως όμως να τον προλάβει
Παλαιό Φάληρο