Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Καμένη γη τα Εξάρχεια: Τι ξημέρωσε μετά το… “πάρτι” με τις μολότοφ (ΦΩΤΟ)

Καμένη γη τα Εξάρχεια: Τι ξημέρωσε μετά το… “πάρτι” με τις μολότοφ (ΦΩΤΟ)

Καμμένα αυτοκίνητα, περιουσίες κατεστραμμένες. Το πρώτο φως της μέρας έδειξε το μέγεθος μιας ακόμη καταστροφής στα Εξάρχεια και την περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο μια μέρα μετά τα νέα επεισόδια.

Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης οι αντιεξουσιαστές τα… έκαψαν πάλι στο κέντρο της Αθήνας. Έκαναν έρμαιό τους μια ολόκληρη πρωτεύουσα. Μολότοφ, δακρυγόνα, πετροπόλεμος, χημικά, κρότου λάμψης.






Σκηνικό πολέμου. Βέβαια μπορεί να βρεθεί και κάποιος να το πει “ειρηνική διαμαρτυρία”. Αλλά η ουσία είναι μία: η επόμενη μέρα στο κέντρο θυμίζει… κρανίου τόπο.

Δυο αυτοκίνητα κάηκαν ολοσχερώς από μολότοφ. Σε άλλα, οι κουκουλοφόροι έσπασαν τζάμια και παρμπρίζ, άλλα έχουν καεί μερικώς από φωτοβολίδες και μολότοφ των αναρχικών.




Όλα έγιναν μετά την πορεία στα Προπύλαια πήγαν στο Πολυτεχνείο, όταν οι αναρχικοί έβαλαν φωτιές σε κάδους, πέταξαν μολότοφ και έσπασαν πεζοδρόμια. Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών και κρότου λάμψης, ενώ έγιναν και 12 προσαγωγές.



Και όποιος είχε το αυτοκίνητό του παρκαρισμένο στην περιοχή χθες βράδυ, σήμερα το πιθανότερο να “κλαίει”. Μόνο ένας ηλικιωμένος κύριος πρόλαβε και έτρεξε να το απομακρύνει, σώζοντάς το από το παρανάλωμα!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε