Ελλάδα

Κανονικά η κυκλοφορία για τα βαρέα οχήματα σε Εθνική και Αττική Οδό, Περιφερειακή Υμηττού και Αιγάλεω

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κανονικά επιτρέπεται η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας αλλά και σε Αττική Οδό, Δυτική Περιφερειακή λεωφόρο Υμηττού και την Περιφερειακή Αιγάλεω όπως αναφέρει σε σχετικές ανακοινώσεις της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αίροντας τις απαγορεύσεις που είχαν τεθεί σε ισχύ λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος».

Ειδικότερα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, κατόπιν εισήγησης των παραχωρησιούχων εταιρειών και συνεννόησης του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, από τις 15:15, σήμερα Πέμπτη (10.3.2022), αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των παντός είδους βαρέως τύπου οχημάτων μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, που είχε τεθεί σε ισχύ από χθες το βράδυ στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα της από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη (χ/θ 20,060) μέχρι τη χ/θ 58,520 (όρια Ν. Αττικής).

Μετά την άρση της απαγόρευσης των βαρέων οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοίνωσε πως πλέον επιτρέπεται η κυκλοφορία τους και στην Αττική Οδό, την Δυτική Περιφερειακή λεωφόρο Υμηττού και την Περιφερειακή Αιγάλεω.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, μετά από εισήγηση των παραχωρησιούχων εταιρειών και συνεννόησης του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, από τις 15.40, σήμερα, αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των παντός είδους βαρέως τύπου οχημάτων, μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, καθώς και αρθρωτών λεωφορείων, που είχε τεθεί σε ισχύ από χθες (9/3) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας κατά μήκος του οδικού δικτύου της Αττικής Οδού, της Δυτικής Περιφερειακής λεωφόρου Υμηττού και της Περιφερειακής Αιγάλεω.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καλαμαριά: 26χρονη καταγγέλλει ότι την κλείδωσαν μέσα σε φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ – Δεν μπορούσαν να την απεγκλωβίσουν Πυροσβεστική και Αστυνομία
Η νεαρή γυναίκα είχε πάει για να παραλάβει φάρμακα για φίλη της, τα οποία παρά την ταλαιπωρία, δεν παρέλαβε - Παρέμεινε εγκλωβισμένη για περίπου μιάμιση ώρα
ΕΟΠΥΥ
Ενδείξεις για κατασκευαστικές αστοχίες στο αιολικό πάρκο από το οποίο ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά της Αττικοβοιωτίας
Η πυρκαγιά που ξεκίνησε από την περιοχή του Αγίου Βασιλείου Βοιωτίας αποτελεί τη μεγαλύτερη έως σήμερα για το φετινό καλοκαίρι, έχοντας επηρεάσει έκταση μεγαλύτερη των 110.000 στρεμμάτων
Φωτιά στην Αττικοβοιωτία
12