Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κανονικά τα δρομολόγια για Κρήτη – Με προβλήματα οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Κανονικά τα δρομολόγια για Κρήτη – Με προβλήματα οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες συνεχίζονται λόγω των θυελλωδών ανέμων και δυσμενών καιρικών συνθηκών, ωστόσο τα δρομολόγια των πλοίων για Κρήτη θα διεξαχθούν κανονικά.

Οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες διεξάγονται με πάρα πολλά προβλήματα, όπου αυτό είναι εφικτό, ενώ αντίθετα στις  9 το βράδυ τα δρομολόγια για Κρήτη θα διεξαχθούν κανονικά καθώς η ΕΜΥ προβλέπει σταδιακή εξασθένηση των ανέμων από τη νύχτα στο Αιγαίο.

Σε πολλές θαλάσσιες περιοχές οι άνεμοι φτάνουν κατά τόπους και τα 10 μποφόρ και οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες είναι αδύνατες! Έτσι δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, ενώ κανονικά διεξάγονται στη γραμμή Πέραμα-Σαλαμίνα.

Κλειστές είναι οι γραμμές Ρίο-Αντίρριο, Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα- Αιδηψός, Καβάλα-Πρίνος. Στη γραμμή Βόλος-Σποράδες θα εκτελεστεί το δρομολόγιο των 7:45 με τον “Πρωτέα”. Ανοιχτή είναι η γραμμή Κεραμωτή Καβάλας Λιμένας Θάσου. Στις γραμμές Κυλλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλλονιά τα δρομολόγια γίνονται μόνο κατά την κρίση των πλοιάρχων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις