Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Καπανδρίτι: Γκρέμισαν με μπουλντόζα κοσμηματοπωλείο για να το ληστέψουν

Καπανδρίτι: Γκρέμισαν με μπουλντόζα κοσμηματοπωλείο για να το ληστέψουν

Απίστευτο θράσος είχαν τρεις διαρρήκτες στο Καπανδρίτι, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να ληστέψουν κοσμηματοπωλείο έκλεψαν μια μπουλντόζα και με αυτή σχεδόν… γκρέμισαν την επιχείρηση.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης (13.3.2024) όταν οι τρεις διαρρήκτες έβαλαν στο μάτι κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι. 

Οι δράστες έκλεψαν μια μπουλντόζα του δήμου από την περιοχή της Μαλακάσας και περίπου στις 4 τα ξημερώματα έφτασαν έξω από το κοσμηματοπωλείο. Με την μπουλντόζα έσπρωξαν το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο έξω από το κτίριο για να κάνουν χώρο.

Στη συνέχεια «μπούκαραν» με τη μπουλντόζα μέσα στο κοσμηματοπωλείο γκρεμίζοντας τα πάντα.

Οι δράστες ισοπέδωσαν την είσοδο, έσπασαν τη βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου και κατέστρεψαν μαζί πανάκριβα κοσμήματα και ρολόγια. 

Ωστόσο, έφυγαν άπραγοι, αφού στην επιχείρηση υπήρχε σύστημα με καπνογόνα τα οποία λειτουργούν ως δικλείδα ασφαλείας και δεν τους επέτρεψαν να αρπάξουν τα ακριβά κοσμήματα.

 

Οι ζημιές που προκάλεσαν είναι τεράστιες, ενώ οι Αρχές συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Η συμμορία των τριών με τη μπουλντόζα φέρεται από τις εκτιμήσεις των αστυνομικών να αποτελείται απο Ρομά που στο παρελθόν έχουν πραγματοποιήσει και άλλες επιθέσεις

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις