Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Καπανδρίτι: Βίντεο ντοκουμέντο από την κινηματογραφική απόπειρα διάρρηξης του κοσμηματοπωλείου με τη μπουλντόζα

Καπανδρίτι: Βίντεο ντοκουμέντο από την κινηματογραφική απόπειρα διάρρηξης του κοσμηματοπωλείου με τη μπουλντόζα

Βίντεο ντοκουμέντο από την κινηματογραφική απόπειρα διάρρηξης του κοσμηματοπωλείου στο Καπανδρίτι με τη μπουλντόζα φέρνει στο «φως» το newsit.gr.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr από το πρωτοφανές περιστατικό στο Καπανδρίτι, φαίνεται η στιγμή που η μπουλντόζα, την οποία έκλεψαν οι θρασύτατοι δράστες, καταφτάνει έξω από το κοσμηματοπωλείο, όπου σημειώθηκε η απόπειρα διάρρηξης.

Όπως βλέπετε στο ίδιο βίντεο από κάμερα ασφαλείας διπλανού καταστήματος, οι δράστες με την μπουλντόζα σπρώχνουν το αυτοκίνητο που βρίσκεται παρκαρισμένο έξω από το κοσμηματοπωλείο, προκειμένου να κάνουν χώρο, για να μπουν στο μαγαζί και να το ληστέψουν.

Οι τρεις διαρρήκτες «χτύπησαν» τα ξημερώματα της Τετάρτης (13.3.2024). Έκλεψαν μια μπουλντόζα του δήμου από την περιοχή της Μαλακάσας και περίπου στις 4 τα ξημερώματα έφτασαν έξω από το κοσμηματοπωλείο.

Στη συνέχεια, με αυτή έσπρωξαν το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο έξω από το κτίριο και «μπούκαραν» με τη μπουλντόζα μέσα στο κοσμηματοπωλείο, ισοπεδώνοντάς το, όπως καταγράφεται και στις παρακάτω φωτογραφίες του newsit.gr. 

Όπως αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις παραπάνω εικόνες, οι διαρρήκτες γκρέμισαν την είσοδο, έσπασαν τη βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου και κατέστρεψαν μαζί πανάκριβα κοσμήματα και ρολόγια.

Έφυγαν, όμως, άπραγοι, αφού στην επιχείρηση υπήρχε σύστημα με καπνογόνα, τα οποία λειτουργούν ως δικλείδα ασφαλείας και δεν τους επέτρεψαν να αρπάξουν τα ακριβά κοσμήματα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις