Ελλάδα

Καραμολέγκος: Συνεχίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία του εργοστασίου μετά τη φωτιά στο Κορωπί

Η διοίκηση της εταιρείας έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία καταγραφής των ζημιών
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με νεότερη ανακοίνωση η εταιρεία «Καραμολέγκος» σημειώνει πως η λειτουργία του εργοστασίου συνεχίζεται κανονικά μετά τη φωτιά στις εγκαταστάσεις logistics της εταιρείας «Απολλώνιον» στο Κορωπί. Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές πως ξεκίνησε η φωτιά.

«Η λειτουργία του εργοστασίου “Καραμολέγκος” συνεχίζεται απρόσκοπτα, καθώς εξαρχής, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα που να επηρεάζει την παραγωγική διαδικασία» επισημαίνονται στη νέα ανακοίνωση της «Καραμολέγκος».

Όπως ανακοινώθηκε, χθες αργά το απόγευμα εκδηλώθηκε πυρκαγιά σοβαρής έκτασης στις εγκαταστάσεις logistics της εταιρείας «Απολλώνιον» στο Κορωπί, όπου και ενεργοποιήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλείας, για την έγκαιρη και ασφαλή απομάκρυνση του συνόλου του προσωπικού.

Η διοίκηση της εταιρείας έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία καταγραφής των ζημιών και παράλληλα καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια η εταιρεία «Απολλώνιον» να εξασφαλίσει τη σωστή τροφοδοσία των καταστημάτων της, διασφαλίζοντας στο ακέραιο την εξυπηρέτηση των πελατών της.

«Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στο Πυροσβεστικό Σώμα και τους εθελοντές δασοπυροσβέστες για την άμεση και αποτελεσματική επέμβασή τους, καθώς και στους εργαζομένους μας για την ψυχραιμία και τη συνεργασία που επέδειξαν», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
28η Οκτωβρίου: Οι δρόμοι που κλείνουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη λόγω της παρέλασης  – Τροποποιήσεις σε Μετρό και Τραμ
Στην Αθήνα, τα μέτρα επικεντρώνονται στο κέντρο της πόλης, ενώ στη Θεσσαλονίκη, οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα γίνουν στην περιοχή της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου με 6 σταθμούς του μετρό να κλείνουν
Στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη
«Το Χωριάτικο»: Χορηγούσε χριστουγεννιάτικες γιορτές συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ – Ο αστυνομικός από τη Μύκονο που «σφύριζε» για ελέγχους
Στο μικροσκόπιο κρατικοί υπάλληλοι - Ο Γιαννακόπουλος έδινε 300 ευρώ τον μήνα σε αστυνομικό για να τον ενημερώνει για ελέγχους - Τα «δώρα» Yves Saint Laurent στην επιθεώρηση εργασίας για 10 υπαλλήλους
EUROKINISSI
32