Ελλάδα

Καρδίτσα: Εξαφανίστηκε ο 51χρονος Παναγιώτης, η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός έχει σημάνει στην Καρδίτσα από την εξαφάνιση του 51χρονου Παναγιώτη Βασιλείου το μεσημέρι της Δευτέρας (13/05/2024), με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να εκδίδει σχετική ανακοίνωση.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Παναγιώτη Βασιλείου στην Καρδίτσα και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Παναγιώτης Βασιλείου έχει ύψος 1,80 μ., βάρος 115 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε τζιν μπλε παντελόνι, μαύρη κοντομάνικη μπλούζα και μαύρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Αυγερινός αναφέρεται στις θρησκευτικές εικόνες στο ιατρείο που πέθανε ο Μαζωνάκης και οι αιχμές για Καρυστιανού: «Ακόμη τρέχω»
Η συγκεκριμένη αναφορά αποκτά ιδιαίτερο πολιτικό και παραπολιτικό ενδιαφέρον, καθώς η Μαρία Καρυστιανού έχει επίσης φωτογραφηθεί κατά καιρούς με φόντο θρησκευτικές εικόνες
Θανάσης Αυγερινός
Γιωργος Μαζωνάκης: «Ήταν μια χαρά, έφυγε από εδώ στις 13:30», αποκαλύπτει ο φαρμακοποιός που επισκέφτηκε πριν πάει στο Κολωνάκι
Μιλώντας στο Live News, ο φαρμακοποιός αλλά και ο ταξιτζής διαψεύδουν τα λεγόμενα των γιατρών για την ώρα την οποία έφτασε ο τραγουδιστής στην «κλινική»
Γιώργος Μαζωνάκης
Δίκη για Τέμπη: Συγκίνησε ο Πλακιάς στην κατάθεσή του, «βρήκαμε τα παιδιά μας 12χλμ μακριά» – Η εισαγγελέας ζήτησε άρση απορρήτου για το κινητό του σταθμάρχη
«Ακόμη οι τάφοι μου είναι ανοιχτοί και ζητούν δικαιοσύνη», ανέφερε και η Σοφία Ζαροπούλου, μητέρα της Χρύσας και της Θώμης
νικος πλακιας