Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Καρέ – καρέ η έξοδος Κασσελάκη – Τα χρόνια πολλά της μητέρας του για τα γενέθλιά του, η τούρτα έκπληξη και το γεύμα στην ψαροταβέρνα

Καρέ – καρέ η έξοδος Κασσελάκη – Τα χρόνια πολλά της μητέρας του για τα γενέθλιά του, η τούρτα έκπληξη και το γεύμα στην ψαροταβέρνα

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ορκίστηκε φαντάρος ανήμερα των γενεθλίων του στη Θήβα και στη μια το μεσημέρι βγήκε από το στρατόπεδο μαζί με άλλους συστρατιώτες του προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι του μέχρι την Τετάρτη 3 Απριλίου που θα πάρει το χαρτί της απόλυσης από τον στρατό.

Ο Στέφανος Κασσελάκης φορώντας πολιτικά και κρατώντας ένα σακ βουαγιάζ πέρασε την πύλη του στρατοπέδου και εκεί τον περίμενε ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ αλλά και πολλοί δημοσιογράφοι. Αυτός ο συνωστισμός προκάλεσε και την αντίδραση κάποιων εκ των παρισταμένων που θεώρησαν ότι γίνεται πολύ κακό για το τίποτα. 

Όπως και να έχει χαμογελαστός ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περπάτησε προς το αυτοκίνητο που τον περίμενε και απέφυγε να πει που θα γιορτάσει σήμερα τα γενέθλιά του αν και όπως έχει γίνει γνωστό θα διασκεδάσει σε γνωστό μαγαζί στου Ψυρρή. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης μάλιστα ευχήθηκε χρόνια πολλά…

Πριν αναχωρήσει για την Αθήνα γευματίζει γευματίσει σε ψαροταβέρνα στην Θήβα μαζί με άλλους νεοσύλλεκτους. 

Πριν μπει στην ταβέρνα τον πήρε τηλέφωνο η μητέρα του και του ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλός πολίτης. 

Μπαίνοντας μέσα τον περίμενε μια τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά του και ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε τον σταυρό του και έσβησε τα κεράκια. 

Πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να του ευχηθούν για τα γενέθλιά του με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να κλείνει σήμερα τα 35 του χρόνια.

Τα κεράσματα δεν σταματούν στην ταβέρνα καθώς έχει προγραμματίσει να βγει το βράδυ σε γνωστό μπαρ στου Ψυρρή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις