Ελλάδα

Καρκάς: “Κατηγορήθηκα επειδή είμαι και όχι επειδή έκανα”! Η ανάρτηση στο facebook μετά την αθώωση

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με πλειοψηφία 4-3 αθωώθηκε για την κατηγορία του βιασμού ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς. Στην απόφαση μειοψήφησαν οι τακτικοί δικαστές.

Ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για κατοχή ναρκωτικών. Για το αδίκημα αυτό το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας αποφάσισε την επιβολή της ποινής φυλάκισης 30 ημερών με τριετή αναστολή.

Το δικαστήριο αναγνώρισε στον ηθοποιό το ελαφρυντικό το πρότερου έντιμου βίου. Η απόφαση του δικαστηρίου έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από το κατάμεστο ακροατήριο ενώ ακολούθησε θερμός εναγκαλισμός του κατηγορουμένου με τους γονείς του.

Λίγες ώρες μετά την πανηγυρική αθώωση του, με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook ο Καρκάς αναφέρει πως «Κατηγορήθηκα επειδή είμαι και όχι επειδή έκανα. Όταν σας κατηγορούν να δείχνετε το πρόσωπο σας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άνδρας στην Πάτρα ανέβαζε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο σε φωτογραφίες και βίντεο στα social media και συνελήφθη
Κατασχέθηκαν όπλα, αλεξίσφαιρο γιλέκο, ανιχνευτής μετάλλων, 36 μαχαίρια και σουγιάδες, 331 φυσίγγια και κάλυκες, σιδερογροθιές, συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (taser) και πυροτεχνικά είδη
Όπλα