Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Καταγγελία: Νεο περιστατικό με έκρηξη κινητήρα σε λεωφορείο [pics]

Καταγγελία: Νεο περιστατικό με έκρηξη κινητήρα σε λεωφορείο [pics]

Ακόμα ένα περιστατικό με έκρηξη κινητήρα έγινε σήμερα το πρωί σε λεωφορείο της γραμμής 608. Όπως καταγγέλουν εργαζόμενοι, η έκρηξη έγινε στο λεωφορείο που εκτελούσε τη διαδρομή Γαλάτσι νεκροταφείου Ζωγράφου στο ύψος του Ο.Τ.Ε. στην λεωφόρο Πατησίων.

Όπως αναφέρουν, αφού πραγματοποίησε την στάση μπροστά από τον ΟΤΕ δεν πρόλαβε να κάνει λίγα μέτρα και ο κινητήρας εξερράγη.

«Είχαμε προειδοποιήσει πριν τρεις μήνες με το περιστατικό το οποίο σημειώθηκε επί της λεωφόρο Κουσίδου στου Ζωγράφου ότι χρειάζεται να παρθούν μέτρα από το υπουργείο Μεταφορών, λόγω της παλαιότητας του στόλου. Δυστυχώς η πολιτική ηγεσία επέλεξε αντί να προχωρήσει σε κινήσεις που να διασφαλίσουν την ασφάλεια και την ακεραιότητα επιβατών και οδηγών, σε τρομοκρατία κατά όσων αναδείκνυαν και αποκάλυπταν στην κοινή γνώμη την κατάσταση που έχουν φτάσει την δημόσια συγκοινωνία. Οι φωτογραφίες από αυτό που αντικρίσαμε πιστεύω ότι είναι ενδεικτικές και μιλάνε από μόνες τους ότι πολύ σύντομα δεν θα μιλάμε μόνο για υλικές ζημιές».

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Οι εργαζόμενοι προειδοποιούν την κυβέρνηση ότι θα είναι υπεύθυνη για ό,τι συμβεί από δω και πέρα σε επιβάτη και οδηγό. «Οι επιβάτες και το προσωπικό της ΟΣΥ δεν είναι μόνο νούμερα, είναι ζωές οι οποίες χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ για να βγάζουνε το μεροκάματο και να πηγαίνουν στις δουλειές τους. Επίσης είναι τυχαίο το γεγονός ότι είναι λεωφορείο από το ίδιο αμαξοστάσιο το οποίο παρουσιάζει υψηλή συχνότητα βλαβών τέτοιου τύπου; Κάποια στιγμή τα αγαπημένα παιδιά της διοίκησης θα πρέπει να αναλάβουν και τις ευθύνες», καταλήγουν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις