Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Καταγγελία: “Ο Ψινάκης απαίτησε να σταματήσει ο Μαραθώνιος για να περάσει με το αυτοκίνητο”

Ηλίας Ψινάκης Μαραθώνιος
Φωτογραφία Facebook Spiros Mitritsakis

Μέσα από ένα μακροσκελές post στο Facebook έρχεται στο φως μια καταγγελία για τον δήμαρχο Μαραθώνα. Σύμφωνα με αυτή, ο Ηλίας Ψινάκης απαίτησε να σταματήσει ο Μαραθώνιος για να… περάσει με το αυτοκίνητό του.

Την καταγγελία έκανε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο Σπύρος Μητριτσάκης, ιδιοκτήτης της Σχολής Ναυαγοσωστικής Lifeguard Hellas. Σύμφωνα με την καταγγελία του, ο Ηλίας Ψινάκης απαίτησε να σταματήσει ο Μαραθώνιος για να περάσει με το αυτοκίνητό του.

«Σταμάτησε μέσα στη διαδρομή του Μαραθωνίου παρενοχλώντας τους δρομείς» γράφει ο κ. Μητριτσάκης, που συνοδεύει το post του και με 12 φωτογραφίες. Όπως αναφέρει «οι δρομείς τον κοιτούσαν με εκνευρισμό» και «απίστευτη έκπληξη».

«Άναψε το τσιγάρο του μοιράζοντας τον καπνό στους αθλητές και απαίτησε να σταματήσει ο αγώνας να περάσει», γράφει, σημειώνοντας πως ο Ηλίας Ψινάκης δεν σεβάστηκε την ιερότητα του ιστορικότερου αγώνα στον πλανήτη ούτε και τους αθλητές που ήρθαν από 107 χώρες.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Ηλίας Ψινάκης κατάφερε και… σταμάτησε τον Μαραθώνιο της Αθήνας και πέρασε, κάτι όπου όπως σημειώνει ο Σπύρος Μητριτσάκης στην καταγγελία του «δεν έχει γίνει ποτέ στα χρονικά».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις