Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Καταγγελία θύματος στο «Live News» για την κομπίνα «4 τροχών»

Καταγγελία θύματος στο «Live News» για την κομπίνα «4 τροχών»

Έφτασαν τις 30 οι καταγγελίες για το κύκλωμα που εξαπατούσε υποψήφιους αγοραστές… φθηνών αυτοκινήτων, την ώρα που η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση. 

Συνολικά οι δύο άντρες που κατηγορούνται φέρονται να έβγαλαν πάνω από 1.000.000 ευρώ.

«Από την αρχή είχα να κάνω με τον μεσάζοντα. Αρχικά έστειλα 15 χιλιάδες ευρώ και μετά μου είπε ότι λόγω κορωνοϊού θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση του αυτοκινήτου. Μετά από οχλήσεις μου ενημερώθηκα ότι πρέπει να ξεπληρώσω και τα υπόλοιπα χρήματα, με συνολικό ποσό αγοράς του αυτοκινήτου τις 35 χιλιάδες ευρώ», ανέφερε η καταγγέλλουσα στο “Live News”.

Στην συνέχεια η κα Μαρία ανέφερε ότι σε επικοινωνία που είχε με τον μεσάζοντα, της ζήτησε το υπόλοιπο του συνολικού ποσού που είχε απομείνει για την αγορά του αυτοκινήτου, χρήματα τα οποία δεν είχε άμεσα διαθέσιμα.

Έτσι ο μεσάζοντας ανέλαβε να πουλήσει ένα άλλο αμάξι που είχε στην κατοχή της η καταγγέλλουσα. Ο χρόνος πέρασε και το αμάξι, ωστόσο δεν το παρέλαβε η κα. Μαρία.

Κατόπιν, σε άλλη επικοινωνία που είχε με τον μεσάζοντα η καταγγέλλουσα περιέγραψε στον Νίκο Ευαγγελάτο: «Μου τηλεφωνεί και μου λέει ο μεσάζοντας ”ξέρεις έχω κανονίσει με δικό μου τελωνειακό να στο περάσω το αυτοκίνητο. Τελικά πες μου το θέλεις ή όχι”, έμεινα αμήχανη και είπα ότι το θέλω το αυτοκίνητο. Και μου απάντησε ότι μέσα σε δύο ώρες το πολύ πρέπει να έχω καταθέσω άλλες 6 χιλιάδες ευρώ μετρητά, χρήματα που κατέθεσα».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις