Ελλάδα

Κατάκολο: 85χρονος επιβάτης κρουαζιερόπλοιου πέθανε λίγο πριν τον παραλάβει ασθενοφόρο που περίμενε στο λιμάνι

Το κρουαζιερόπλοιο είχε αναχωρήσει από τον Πειραιά με προορισμό την Κέρκυρα, ωστόσο η αδιαθεσία που ένιωσε ο 85χρονος επιβάτης ανάγκασε το πλήρωμα να κινηθεί προς το πλησιέστερο λιμάνι, αυτό του Κατακόλου
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τραγωδία στο Κατάκολο Ηλείας το απόγευμα της Παρασκευής (24.10.2025). Ένας τουρίστας ηλικίας 85 ετών άφησε την τελευταία του πνοή εν πλω σε κρουαζιερόπλοιο πριν τον παραλάβει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είχε καταφτάσει στο λιμάνι.

O άτυχος 85χρονος τουρίστας κατέληξε πριν προλάβει να αποβιβαστεί από το κρουαζιερόπλοιο στο Κατάκολο και να παραδοθεί στο πλήρωμα του ασθενοφόρου.

Νωρίτερα, στο κρουαζιερόπλοιο «Aidablu» σήμανε συναγερμός, όταν ο ηλικιωμένος επιβάτης αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία εν πλω.

Το πλοίο που είχε αναχωρήσει νωρίτερα από το λιμάνι του Πειραιά, με προορισμό την Κέρκυρα, άλλαξε πορεία και κινήθηκε προς το πλησιέστερο λιμάνι, αυτό του Κατακόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, το πλήρωμα ακολούθησε το πρωτόκολλο έκτακτης ανάγκης και ενημέρωσε άμεσα τις λιμενικές αρχές και το ΕΚΑΒ.

Παράλληλα, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο να αναμένει στο λιμάνι, προκειμένου να παραλάβει τον ασθενή αμέσως μόλις αποβιβαστεί.

Το κρουαζιερόπλοιο παρέμεινε για λίγη ώρα ανοιχτά του Κατακόλου, ενώ βάρκα κατέπλευσε στο σημείο για να παραλάβει τον 85χρονο και να τον μεταφέρει στο λιμάνι.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ηλικιωμένος ξεψύχησε πριν προλάβει να αποβιβαστεί και να παραδοθεί στο πλήρωμα του ασθενοφόρου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τραγωδία στη Λέσβο: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 36χρονης γιατρού – «Αυτό που συνέβη είναι μία στο εκατομμύριο, παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση»
Συγκινεί ασθενής της 36χρονης γιατρού - «Η Μάγδα μου έσωσε τη ζωή. Την ευχαρίστησα και μου χαμογέλασε, δεν μου είπε τίποτα άλλο»
Η 36χρονη γιατρός στη Λέσβο
«Αγαπούσε "τη βίλα της" και είχε παράπονα από τον ενοικιαστή» λέει η σπιτονοικοκυρά της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Η σπιτονοικοκυρά της 45χρονης αποκάλυψε ότι το θύμα είχε προβλήματα και παράπονα από τον ενοικιαστή της, ενώ πολλές φορές της είχε πει ότι θέλει να τον διώξει από το σπίτι της
Ο Σκοπιανός δολοφόνος και η Σταυρούλα Λεβεντάκη