Ελλάδα

Κατάληψη από το ΠΑΜΕ στα γραφεία της ΓΣΕΕ

Συμβολική κατάληψη στα γραφεία της ΓΣΕΕ κάνουν από νωρίς το πρωί της Μ. Τρίτης (03.04.2018) μέλη του ΠΑΜΕ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πριν καλά καλά ξημερώσει έφτασε το ΠΑΜΕ στο κτίριο της οδού Πατησίων και ξεκίνησε η συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΓΣΕΕ.

Διαμαρτύρονται για την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, που όπως αναφέρουν αποτυπώνει την πολιτική της κυβέρνησης, του ΣΕΒ κι άλλων εργοδοτικών ενώσεων.

pame pame pame pame

Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ

Την ώρα που τα συνδικάτα (Οικοδόμοι, Τρόφιμα-Ποτά, Ηθοποιοί, Φάρμακο) διεκδικούν αυξήσεις στους μισθούς και τα μεροκάματα, η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ/ΛΑΕ) υπέγραψαν τη λεγόμενη Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, δηλαδή την πολιτική της Κυβέρνησης, του ΣΕΒ και των άλλων εργοδοτικών Ενώσεων.

Έτσι υπονομεύουν την διεκδίκηση κλαδικών συμβάσεων εργασίας και οδηγούν χιλιάδες εργαζόμενους στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Αυτή τη στιγμή, Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Συνδικάτα που ανήκουν στη δύναμη του ΠΑΜΕ πραγματοποιούν συμβολική κατάληψη στα γραφεία της ΓΣΕΕ (Πατησίων 69)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένοπλες Δυνάμεις: Παραχωρήθηκε τμήμα από το πρώην στρατόπεδο «Μαντουβάλου» στο Γύθειο στον δήμο Ανατολικής Μάνης
Η έκταση από το πρώην Στρατόπεδο «Μαντουβάλου» προορίζεται για τη στέγαση σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και για την ανάπτυξη αθλητικών και λοιπών κοινωφελών υποδομών
Παραχώρηση τμήματος του πρώην στρατοπέδου στο Γύθειο
Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 415.000 λαθραία τσιγάρα μέσα σε 11 αποσκευές επιβατών στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»
Τα καπνικά προϊόντα ήταν κρυμμένα στις αποσκευές 11 επιβατών, που είχαν φτάσει στην Αθήνα με πτήσεις από την Αιθιοπία και την Αίγυπτο, οι οποίοι συνελήφθησαν
Τσιγάρα
52χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε υπάλληλο και πελάτη βενζινάδικου στη Ραφήνα - «Τον ξέρει ο κόσμος στην περιοχή γιατί είναι ενοχλητικός»
«Ο υπάλληλός μου δέχθηκε μία μαχαιριά στην πλάτη και μία στο κεφάλι, ενώ ένας πελάτης τραυματίστηκε στο χέρι. Ο πελάτης, πήρε το αυτοκίνητό του και τον χτύπησε λίγο πιο κάτω στο πόδι»
Ραφήνα: 52χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε υπάλληλο και πελάτη βενζινάδικου – «Τον ξέρει ο κόσμος στην περιοχή γιατί είναι ενοχλητικός» 5
Τέλος τα αλλαντικά και τα αναψυκτικά από τα κυλικεία των σχολείων από τη νέα χρονιά
Η πρωτοβουλία ανήκει στην αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, και εντάσσεται οργανικά στο ευρύτερο πλέγμα δράσεων του Εθνικού Προγράμματος για την Αντιμετώπιση της Παιδικής Παχυσαρκίας
Κυλικείο σε σχολείο στο εξωτερικό 31