Ελλάδα

Κατάληψη με… γραβάτες στο υπουργείο Οικονομικών από την ΠΟΕΔΗΝ και την ΑΔΕΔΥ

Σε συμβολική κατάληψη προχώρησαν στο υπουργείο Οικονομικών μέλη της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Από τα ξημερώματα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ προχώρησαν σε κατάληψη στο υπουργείο Οικονομικών αποκλείοντας την είσοδο.

ka ka
Οι διαμαρτυρόμενοι… μετονόμασαν το υπουργείο σε “υπουργείο μνημονίων διαρκείας” κρέμασαν ένα πανό με γραβάτες και ζητούν άμεση συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ένας 15χρονος που δεν πρόλαβε να ξεφύγει από το τσουνάμι μπορεί να αλλάξει τη χρονολογία της προϊστορικής έκρηξης
Η νέα ανάλυση του σκελετού, μέσω ραδιοχρονολόγησης, φαίνεται να τοποθετεί την έκρηξη περίπου στο 1500 π.Χ., δηλαδή νωρίτερα από προηγούμενες εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για το 1600 π.Χ.
Στιγμιότυπο από τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου, στην Σαντορίνη