Ελλάδα

Κατάπιε 72 συσκευασίες κοκαΐνης αλλά τον έπιασαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Από την Αστυνομία ψάχνουν τώρα τον παραλήπτη για τον οποίον προορίζονταν τα ναρκωτικά στην Ελλάδα

Νεαρός από τη Βραζιλία, είχε καταπιεί 72 ωοειδείς συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 840 γραμμαρίων, για να την περάσει από τους ελέγχους του Αεροδρομίου Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά δεν τα κατάφερε.

Πρόκειται για έναν 22χρονο, ο οποίος θεωρείται «βαποράκι» διεθνούς ομάδας διακίνησης κοκαΐνης από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής. Ο 22χρονος έφτασε αεροπορικώς στην Αθήνα από τη Γαλλία, την Τετάρτη 15-10-2025, αλλά εντοπίστηκε στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που κάνει η Δίωξη Ναρκωτικών και συνελήφθη.

Σε έρευνα που του έγινε διαπιστώθηκε ότι είχε καταπιεί την κοκαΐνη στην προσπάθειά του να την περάσει ενώ πάνω του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 560 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

kokaini

Από την αστυνομία ερευνάται ποιος θα ήταν ο παραλήπτης των ναρκωτικών στην Ελλάδα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Κρύο, βροχές ακόμα και χιόνια στα ορεινά φέρνει ο Απρίλιος» λέει ο Κολυδάς - Θερμοκρασίες σε ελεύθερη πτώση την επόμενη εβδομάδα
Ο γνωστός μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς, έκανε μια ανάρτηση για τον καιρό των επόμενων ημερών σημειώνοντας πως: «Από σήμερα το βράδυ και από τα δυτικά, ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει σταδιακά»
Βασίλης Παπαδόπουλος
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί
Ενώ ο καιρός δεν είναι τόσο απαγορευτικός, οι ίδιοι έχουν αποκλειστεί στη Γαύδο και κανείς δεν τους έχει απαντήσει υπεύθυνα για το πότε θα είναι σε θέση να αναχωρήσουν αναφέρει ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί