Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κατερίνα Στικούδη: Τι λέει για την διάρρηξη στην δερματολογική κλινική που διατηρεί με το «Θηρίο»

Κατερίνα Στικούδη: Τι λέει για την διάρρηξη στην δερματολογική κλινική που διατηρεί με το «Θηρίο»

Στόχος ενός διαρρήκτη έγινε, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης, 27.01.2022, η δερματολογική κλινική που διατηρούν στο κέντρο της Αθήνας η Κατερίνα Στικούδη και το «Θηρίο». Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο MEGA για το συμβάν και περιέγραψε όλα όσα έγιναν. 

Η διάρρηξη στην δερματολογική κλινική που διατηρούν η Κατερίνα Στικούδη και το «Θηρίο» καταγράφηκε από την κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που έχει η επιχείρηση. Ο συναγερμός ήχησε και οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης είδαν τις κινήσεις του και κάλεσαν την Αστυνομία.

Μιλώντας στο MEGA, η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε ότι ο συναγερμός χτύπησε περίπου στις 22:30, με τον δράστη να καταφέρνει να μπαίνει στο χώρο από το φωταγωγό της πολυκατοικίας. «Χτύπησε ο συναγερμός και τον βλέπαμε και ζωντανά στα κινητά μας» σημείωσε η Κατερίνα Στικούδη, υπογραμμίζοντας ότι ο δράστης δεν έφυγε από το ίδιο σημείο.

Όπως σημείωσε η Κατερίνα Στικούδη, οι αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο, όμως δεν μπόρεσαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. «Δεν υπήρξαν υλικές ζημιές, μόνο τα χρήματα και τα tablet, όμως είναι πολύ άσχημο να συμβαίνει στον οποιοδήποτε αυτό» πρόσθεσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη για τη διάρρηξη στη δερματολογική κλινική.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις