Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κατερίνα Βρανά: Πήρε εξιτήριο η ηθοποιός μετά την τεράστια περιπέτεια!

Κατερίνα Βρανά: Πήρε εξιτήριο η ηθοποιός μετά την τεράστια περιπέτεια!

Η βραβευμένη Stand Up Comedian, Κατερίνα Βρανά, πήρε σήμερα εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ύστερα από δυόμιση μήνες νοσηλείας.

Αυτό αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, με το οποίο ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας της γνωστης stand up comedian. Ο λόγος για την Κατερίνα Βρανά, η οποία πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της, κατά την διάρκεια ταξιδιού της στο εξωτερικό.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Κατερίνα Βρανά είναι ιδιαίτερα αγαπητή.

Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η κα. Βρανά είχε εισαχθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ερχόμενη από το νοσοκομείο της Μαλαισίας στο οποίο νοσηλεύθηκε για ένα μήνα. Εκεί είχε υποβληθεί σε επείγουσα σκωληκοειδεκτομή και ειλεοστομία λόγω ευρημάτων φλεγμονής ειλεού και τυφλού. Μετεγχειρητικά είχε εμφανίσει βαρύτατο σηπτικό σοκ και πολυοργανική ανεπάρκεια.

Κατά την εισαγωγή της στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, την περίπτωσή της ανέλαβε ομάδα εξειδικευμένων ιατρών  διαφόρων ειδικοτήτων (χειρουργοί, λοιμωξιολόγοι, ηπατολόγοι, νευρολόγοι, οφθαλμίατροι, αιματολόγοι, αναισθησιολόγοι, γαστρεντερολόγοι), με επικεφαλής τον κ. Κωνσταντίνο Στρατούλια, Γενικό Χειρουργό, Διευθυντή της Κλινικής Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής και Χειρουργικής Ογκολογίας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, την κα Αθηνά Στούπη, Λοιμωξιολόγο,  Διευθύντρια του Ιατρείου Ταξιδίων “Travel Health” στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, την κα Χριστίνα Παλαμάρου, Παθολόγο Ηπατολόγο, Διευθύντρια Παθολογικής Κλινικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, τον κ. Παναγιώτη Σεχόπουλο, Γαστρεντερολόγο, Διευθυντή Γ’ Ενδοσκοπικού Τμήματος στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, την κα Κλημεντίνη Καραγεωργίου, Νευρολόγο, Διευθύντρια Νευρολογικού Τμήματος στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, την κα Άννα Πηγαδίτου, Αιματολόγο, Διευθύντρια Αιματολογικής Κλινικής & Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, τον κ. Περικλή Κοσμίδη, Οφθαλμίατρο,  Διευθυντή Οφθαλμολογικής Κλινικής και υπεύθυνο του Τμήματος Laser, Φλουοροαγγειογραφίας και Βυθού στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και  τον κ. Παπαγεωργίου Ευάγγελο, Αναισθησιολόγο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της υπεβλήθη στο σύνολο των ενδεδειγμένων θεραπευτικών  πράξεων, συντηρητικών και επεμβατικών, με αποτέλεσμα την προοδευτική βελτίωση της γενικής της κατάστασης.

Η κα. Βρανά, μετά την έξοδό της, θα παρακολουθείται τακτικά από τους ιατρούς του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και θα ακολουθήσει κύκλο φυσιοθεραπείας”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις