Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Κατέθεσε για το Μάτι και ο Μπουρνούς: Εγώ τα είχα πει

Κατέθεσε για το Μάτι και ο Μπουρνούς: Εγώ τα είχα πει

Μετά τον Ηλία Ψινάκη, προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου 2020, πήρε ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Βαγγέλης Μπουρνούς. Ο κ. Μπουρνούς κλήθηκε από τον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της τραγωδίας στο Μάτι ώστε να δώσει εξηγήσεις για τις πλημμεληματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Κατά την έξοδο του από το γραφείο του ανακριτή, ο Βαγγέλης Μπουρνούς τόνισε πως ακόμα δεν έχει λάβει γνώση του κατηγορητηρίου που αντιμετωπίζει, ούτε των στοιχείων που έχει συγκεντρώσει και επισήμανε πως θα τοποθετηθεί όταν λάβει γνώση τους.

Click4more Μάτι: Νέα στοιχεία και καταθέσεις που σοκάρουν – Γιατί καθυστέρησαν τα εναέρια μέσα

Σχετικά με τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για το Μάτι, ο Βαγγέλης Μπορνούς τόνισε πως πρόκειται για πράγματα που ο ίδιος είχε υποστηρίξει εξαρχής καταλήγοντας ωστόσο πως δεν θα κάνει «ούτε τον ανακριτή, ούτε τον εισαγγελέα».

Ο κ. Μπουρνούς έχει εξαρχής υποστηρίξει πως ο δήμος του ήταν σε πλήρη ετοιμότητα για το ενδεχόμενο της πυρκαγιάς, πως συμμετείχε ακόμα και ο ίδιος στην κατάσβεση και στην συνέχεια πως κατέβαλε τεράστια προσπάθεια για την αποκατάσταση των πληγέντων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις