Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα οι αγορές σε Βαρβάκειο και Ρέντη

Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα οι αγορές σε Βαρβάκειο και Ρέντη

Ανοιχτές θα είναι σήμερα (27.2.2023) Καθαρά Δευτέρα οι δυο μεγάλες αγορές της Αθήνας, δηλαδή η Βαρβάκειος Αγορά και η αγορά στο Ρέντη.

Τα καταστήματα στη Βαρβάκειο Αγορά και στην αγορά στου Ρέντη θα είναι ανοιχτά μέχρι το απόγευμα προκειμένου ο κόσμος να μπορέσει να προμηθευτεί και την Καθαρά Δευτέρα τα σαρακοστιανά εδέσματα.

Στην ηλεκτρονική σελίδα του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) έχει αναρτηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα λειτουργίας του κάθε καταστήματος.

«Συγκρατούμε τις τιμές σε ολόκληρη την Ελλάδα έτσι ώστε να αγοράζουν όλοι οι Έλληνες με τις ίδιες τιμές ή και πιο μειωμένες από πέρυσι για το Σαρακοστιανό τραπέζι» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης στην τελευταία επίσκεψη του στην Βαρβάκειο Αγορά.

Οσο για την τιμή της λαγάνας, που έχει σήμερα Καθαρά Δευτέρα την τιμητική της ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Η τιμή της λαγάνας κυμαίνεται από 2,80-3,30 ευρώ. Για να είμαι δίκαιος, είναι λογικό να έχει μία μικρή αύξηση λόγω της αύξηση των αλευριών. Εάν πάνε οι καταναλωτές την Δευτέρα και βρουν τη λαγάνα με 4,5 ευρώ και άνω, να κάνουν καταγγελία στο 1520 και να στείλω άμεσα τη ΔΙΜΕΑ (Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς) και θα επιβάλει πρόστιμο. Μιλάμε για την παραδοσιακή λαγάνα», συμπλήρωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις