Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Καθαρά Δευτέρα: Πού μπορείτε να κάνετε τις αγορές της τελευταίας στιγμής

Καθαρά Δευτέρα: Πού μπορείτε να κάνετε τις αγορές της τελευταίας στιγμής

Ανοιχτές θα παραμείνουν οι λαϊκές αγορές την Καθαρά Δευτέρα για τις αγορές της τελευταίας στιγμής, σε αντίθεση με τα σούπερ μάρκετ που θα είναι κλειστά.

Ανοιχτά θα είναι επίσης ιχθυοπωλεία, φούρνοι και μίνι μάρκετ, ενώ οι πολίτες, μπορούν να κάνουν σήμερα τις αγορές τους στα σούπερ μάρκετ πριν το σαρακοστιανό τραπέζι, στέλνοντας φυσικά το κωδικό μετακίνησης 2 στο 13033.

Ειδικά για τα ιχθυοπωλεία στη Βαρβάκειο, αυτά θα ανοίξουν το πρωί της Κυριακής αλλά φέτος δεν θα κάνουν το ξενύχτι προς την Καθαρά Δευτέρα.

Σε ανακοίνωσή της για την λειτουργία των λαϊκών αγορών η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών, επισημαίνει ότι θα λειτουργήσουν, κανονικά, και σήμερα Σάββατο με επάρκεια σαρακοστιανών και καλές τιμές. Εξάλλου, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Δημήτρης Μουλιάτος δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε όλους τους καταναλωτές που θα επιλέξουν τους υπαίθριους χώρους των λαϊκών αγορών προκειμένου να προμηθευτούν εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα σε χαμηλές τιμές και για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Όλοι εμείς οι άνθρωποι των λαϊκών αγορών, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και τηρώντας όλα τα μέτρα που έχει θεσπίσει η πολιτεία για την προστασία της δημόσιας υγείας, προσφέρουμε σε όλους σαρακοστιανά εδέσματα ξεχωριστής φρεσκάδας και νοστιμιάς».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις