Ελλάδα

Καθαρά Δευτέρα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού με νυχτερινό σκι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αυτό το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού υποδέχεται τους επισκέπτες του με Νυχτερινό Σκι.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου οι πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού θα λειτουργήσουν εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες με όλους τους αναβατήρες μέχρι τις 18.00 ώστε όλοι οι φίλοι του βουνού να κάνουν σκι στο ηλιοβασίλεμα στις πλαγιές του αγαπημένου τους προορισμού.

Κατά τις ίδιες ημέρες τα ταμεία του Χιονοδρομικού Κέντρου θα είναι διαθέσιμα για όλες τις συναλλαγές μέχρι τις 16.00, ενώ κατά τη διάρκεια όλου του τριημέρου το προσωπικό μας, όλες οι παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες και τα Σαλέ θα βρίσκονται στη διάθεση επισκεπτών και χιονοδρόμων, ώστε να προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία χιονοδρομίας.

Όλοι οι επισκέπτες θα πρέπει να επισκέπτονται την ιστοσελίδα ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Χιονοδρομικού Κέντρου ώστε να ενημερώνονται για τις καιρικές συνθήκες και τον τρόπο λειτουργίας του κέντρου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άρης Δαβαράκης: Ο Γιωτόπουλος, αυτό το ψυχρό κτήνος, 17 ανθρώπους έστειλε στον τάφο, να μην εκτίσει 25 χρόνια ποινή; – Η απάντηση στην Έλενα Ακρίτα
Ο Άρης Δαβαράκης θυμάται τη δολοφονία του Κωστή Περατικού από τη 17 Νοέμβρη και γράφει για την χήρα του: «Έλενα Ακρίτα - θα την θυμάσαι την Λία από τις τότε παρέες. Τριών και πέντε ήταν τα παιδάκια της τότε...»
Αλέξανδρος Γιωτόπουλος 6