Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Καθαρά Δευτέρα: Τι ώρα κλείνουν Βαρβάκειος Αγορά και σουπερμάρκετ – Κανονικά οι λαϊκές αγορές

Καθαρά Δευτέρα: Τι ώρα κλείνουν Βαρβάκειος Αγορά και σουπερμάρκετ – Κανονικά οι λαϊκές αγορές

Καθαρά Δευτέρα σήμερα και πολλοί είναι αυτοί που τρέχουν για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, αλλά και όσοι περίμεναν τη σημερινή μέρα για να προμηθευτούν φρέσκα τα θαλασσινά του μεσημεριανού τραπεζιού. Για το λόγο αυτό κανονικά θα λειτουργήσουν σήμερα οι λαϊκές αγορές, ενώ το μεσημέρι θα κλείσουν κάποια σουπερμάρκετ και φυσικά η Βαρβάκειος Αγορά.

Οι λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν κανονικά την Καθαρά Δευτέρα «με εξαιρετικά ανταγωνιστικές και πραγματικά χαμηλές τιμές και με πλούσια ποικιλία φρέσκων θαλασσινών και ψαριών, φρούτων, λαχανικών και πολλών άλλων σαρακοστιανών προϊόντων». Αυτό σημειώνεται σε ανακοίνωση της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

Βαρβάκειος Αγορά

Η Βαρβάκειος Αγορά άνοιξε το βράδυ της Κυριακής και θα μείνει ανοιχτή μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας στις 15:00. Η Αγορά του Ρέντη είναι ανοικτή από το πρωί της Κυριακής μέχρι και το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

Σουπερμάρκετ

Κάποια σουπερμάρκετ θα είναι κλειστά την Καθαρά Δευτέρα, ενώ άλλα θα ανοίξουν για συγκεκριμένες ώρες – εξαίρεση αποτελούν τα μίνι μάρκετ που είναι ανοιχτά και τις αργίες. 

Τα σουπερμάρκετ που θα ανοίξουν είναι: 

LIDL 08:00-14:00
«Κρητικός» 09:00-14:00
My Market (σε κάποιες περιοχές) 08:00-14:00
Market Ιn 08:00-14:00

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις